מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בתולה יכולה להכנס להריון?אנונימי12/03/2011
שלום, אני בן 18.5
אני וחברה שלי בשבועות האחרונים שיחקנו משחקים במיטה
איברי המין שלנו התחכחו כששנינו ערומים ומידי פעם גם הפין שלי נכנס מעט לאיבר המין שלה כשאני בלי קונדום, בערך 2-5 סנטימטר בפנים.
במהלך המשחקים האלא לא גמרתי וגם אני לא חושב שהייתי קרוב לגמור אפילו (ככה שאני לא יודע אם יש אפילו טיפות אהבה במצב הזה בכלל)
החברה שלי עדיין בתולה אבל אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שמהחדירות הקטנות האלו היא עלולה להכנס להריון, ואם כן מה הסבירות לכך?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בתולה יכולה להכנס להריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011אם היה חדירה ...החברה שלך איננה בתולה...
וכן, אתם לוקחים סיכון ..כי את טיפות האהבה,שיש בתוכן זרע (אומנם מעט) אינך מרגיש בהן!!!ולכן אינך שולט...
סבירות היא ענין סטטסטי ולכן אין תשובה....
כדאי להשתמש בקונדומים וכך להיות רגועים.... למה,וחבל, לקחת סיכון?!
ואז יש הנאה מלאה ללא החשש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי13/03/2011קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה
לחזור על מה שעשינו לא נחזור, זה אני בטוח
אבל אני באמת רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש, כי בקושי הייתה חדירה אם בכלל, זה פשוט היה משחק ושנינו היינו בלי בגדים ומידי פעם הפין גלש מעט מאד פנימה (לא התקרב בכלל לקרום) ממש סנטימטרים בודדים בפנים.
ושוב פעם אני חוזר שלא הייתי בכלל קרוב ללגמור, זה לא היה "משגל נסוג" או "השיטה הסינית".
אני חוזר ואומר שאני לא יחזור על זה, אבל אני רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש ואם כן מה לעשות עם זה?
מקווה שתוכלי לעזור לי, תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני
אנונימי14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני - תגובה
דניאלה פרייפלד15/03/2011אני מאד רוצה להגיד לך שאין בכלל ממה לחשוש!!! באמת
אבל אני לא יכולה להגיד לך 100% שאין סיכון ! אני חושבת שאתה צריך להירגע כי מידת הסיכון קלוש לפי התואר שלך אך איני יכולה להבטיח אם יש איחור של שבוע בוסת לעשות בדיקה ביתית אך מתח שלה יכול לדחות את קבלת הוסת אז להירגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימי15/03/2011מקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני!!!!
דניאלה פרייפלד16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)