האם בתולה יכולה להכנס להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בתולה יכולה להכנס להריון?
    אנונימי
    12/03/2011

שלום, אני בן 18.5
    אני וחברה שלי בשבועות האחרונים שיחקנו משחקים במיטה
    איברי המין שלנו התחכחו כששנינו ערומים ומידי פעם גם הפין שלי נכנס מעט לאיבר המין שלה כשאני בלי קונדום, בערך 2-5 סנטימטר בפנים.
    במהלך המשחקים האלא לא גמרתי וגם אני לא חושב שהייתי קרוב לגמור אפילו (ככה שאני לא יודע אם יש אפילו טיפות אהבה במצב הזה בכלל)

החברה שלי עדיין בתולה אבל אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שמהחדירות הקטנות האלו היא עלולה להכנס להריון, ואם כן מה הסבירות לכך?

תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם בתולה יכולה להכנס להריון? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    13/03/2011

אם היה חדירה ...החברה שלך איננה בתולה...
    וכן, אתם לוקחים סיכון ..כי את טיפות האהבה,שיש בתוכן זרע (אומנם מעט) אינך מרגיש בהן!!!ולכן אינך שולט...
    סבירות היא ענין סטטסטי ולכן אין תשובה....
    כדאי להשתמש בקונדומים וכך להיות רגועים.... למה,וחבל, לקחת סיכון?!
    ואז יש הנאה מלאה ללא החשש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    13/03/2011

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה
    לחזור על מה שעשינו לא נחזור, זה אני בטוח

אבל אני באמת רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש, כי בקושי הייתה חדירה אם בכלל, זה פשוט היה משחק ושנינו היינו בלי בגדים ומידי פעם הפין גלש מעט מאד פנימה (לא התקרב בכלל לקרום) ממש סנטימטרים בודדים בפנים.
    ושוב פעם אני חוזר שלא הייתי בכלל קרוב ללגמור, זה לא היה "משגל נסוג" או "השיטה הסינית".

אני חוזר ואומר שאני לא יחזור על זה, אבל אני רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש ואם כן מה לעשות עם זה?

מקווה שתוכלי לעזור לי, תודה רבה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני

אנונימי
    14/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני - תגובה

דניאלה פרייפלד
    15/03/2011

אני מאד רוצה להגיד לך שאין בכלל ממה לחשוש!!! באמת
    אבל אני לא יכולה להגיד לך 100% שאין סיכון ! אני חושבת שאתה צריך להירגע כי מידת הסיכון קלוש לפי התואר שלך אך איני יכולה להבטיח אם יש איחור של שבוע בוסת לעשות בדיקה ביתית אך מתח שלה יכול לדחות את קבלת הוסת אז להירגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אנונימי
    15/03/2011

מקווה לטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני!!!!

דניאלה פרייפלד
    16/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו