סקס יבש,דחוףף מאודד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש,דחוףף מאודד
    שלומי
    13/03/2011

אני וחברה שלי (21) עשינו סקס יבש,אני עם תחתונים וגם היא.

ואז גמרתי והיה לה קצת רטוב והמשכנו אחרי זה עוד כמה דקות..

אחרי זה, היא שמה לב שרטוב לה והיא לא יודעת ממה זה - (היא הייתה במחזור לפני שבוע ויום בדיוק)

היא לא יודעת האם זה מהזרע שלי או מההפרשות שלה כי היא הייתה במחזור

אבל היא אמרה לי שהיא הרגישה שחדרתי לה בקטנה כזה (היא בתולה ולא נקרע לה קרום הבתולים,ולא ירד לה דם)

יש מצב שהיא נכנסה להיריון!?...

אני די לחוץ,האם צריך לקנות לה פוסטינור!? (האם זה פוגע במי שלוקחת את זה,בהיריון או משהו!? האם יש תופעות לוואי!?)

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש,דחוףף מאודד

הוספת תגובה

• סקס יבש,דחוףף מאודד - תגובה

דניאלה פרייפלד
    13/03/2011

זרע אינו חודר בד כל עוד היתם עם תחתונים (שמכסים) לא אמור להיות חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדה רבה רבה - אבל .......

שלומי
    13/03/2011

אמרו לי שיש מצב שהזרע יכול לעבור דרך התחתונים. הרי זה "בערך" כמו "מים" ומים יכולים לעבור בד. אז למה שהזרע לא יוכל לעבור דרך הבד? (בפרט שאצלנו אני לא יודע אם היה לה רטוב מהזרע או מההפרשות שלה. אבל גם בהנחה שהיה לה רטוב מהזרע-היא לא יכולה להיכנס להיריון!?!?!)

ובקיצור- אין מה לחשוש!?!?

ושוב תודה רבה רבה לכל הד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדה רבה רבה - אבל ....... - תגובה

דניאלה פרייפלד
    15/03/2011

רטוב זה רטוב... גם היא כמעוררת מרטיבה את עצמה בכדי לאפשר החדרת פין ללא כאב אז כן נוזליה יכולים להרטיב את התחתון וגם הנוזל זרע שלך מרטיב אך מהווה רשת שבו הזרע לא חודר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו