טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני אנה בת 16 וחצי וכשאני וחבר שלי שכבנו כשהוא גבר הקונדום ירד ממנו ונישאר בתוכי, ניראה כאילו עמד לצאת אבל החליק איכשהו בסוף, 40 שעות לאחר מכן לקחתי פוסטינור כי לא רצינו לקחת סיכון והמחזור הגיע אחרי כמה ימים עם איחור (חשוב לציין שהוא לא תמיד סדיר אצלי) רציתי לדעת מה הסיבה שהקונדום ירד? ואם אני צריכה להיבדק ככל שיותר מהר אצל רופא? (כי קבעו לי תור לעוד חודש ) תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה שהקונדום החליק. יתכן שחבר שלך לא שם אותו כמו שצריך. להגיע להיבדק אצל רופא/ת נשים בהחלט כדאי אם התחלת לקיים יחסי מין. באותה הזדמנות אולי כדאי לך לשמוע על מגוון הגלולות הקיימות בשוק, הגלולה הנה הכי יעילה במניעת הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד