מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדאמיר20/03/2011
אני בו 18 ו מפחד לקיים יחסי מין עם בחורה כך ש הכל יהיה בהסכמתה המלאה אבל אחר כך היא תטען שאני אנסתי אותה ו כל הדברים האלה
אני פוחד שהיא תרמה אותי .... ?
איך אפשר לקיים יחסי מין בטוחים מבחינה זאת ?
אני בלי חברה כך שיש סיכוי שאני אקיים יחסי מין חופשיים עם בחורות
אני מאוד פוחד למשל אם אני אראה מישהי ב בר ו נזרום ביחד אבל מחר היא תרמה אותי
אני אהיה מאוד שמח לקבל דרכים לעשות מין בטוח מבחינה משפטית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק אחי
רון20/03/2011היום אם אין חברה/יזיזה קבועה הסיכוי שתואשם באונס גדווווול
איזה עולם הזוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר שלום
מירב שרון22/03/2011בהחלט חשוב שזה יהיה בהסכמה ושאתה תרגיש בטוח שאתה יכול לתת אמון בפרטנרית שלך מבלי לחשוש מתביעות משפטיות כאלה ואחרות. לכן מומלץ שתפתח קשר רגשי משמעותי עם מישהי, תבנה איתה ביטחון, אמון, חברות וכד' והאינטימיות הפיזית שתיווצר ביניכם תהיה הדרגתית ומותאמת לאינטימיות הרגשית שיש ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
חסוי22/03/2011אבל אם אני רוצה לקיים יחסי מין בלי קשר של אהבה ..
לדוגמא
סתם אני רואה בחורה על הבר ו אנחנו זורמים ..
אני ו מישהי שאין בינינו יחס אהבה אבל רוצים לקיים יחסי מין ו הכל נעשה בהסכמהץץ
אין דרכים או דברים לעשות כדי להראות שיחס המין שקימנו היה בהסכמה ו כך לא תרמה אותי ?
ו אם למשל קימנו יחסי מין בהסכמה אחר כך היא החליטה לטבוע אותי שאנסתי אותה איך אני יכול להוכיח שהיחסים היו בהסכמה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/03/2011אני ממליצה לך בחום שהפעם הראשונה תהיה עם מישהי שיש לך קשר משמעותי איתה ולא סתם סקס מזדמן, כדי שתהיה לך חוויה ראשונה חיובית וביטחון במיניות שלך. זה עזור לך לפתח הערכה עצמית מינית טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)