מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור המחזורלינוי24/03/2011
שלום , לפי המחזור החודשי שלי והוא בדר"כ סדיר אני אמורה לקבל ב-21.3 ועדיין לא קיבלתי וכבר ה-24 אני וחבר שלי קיימנו יחסים בתחילת החודש והקונדום נקרע לכן לא לקחתי סיכון ולקחתי פוסטינור וגם זה היה בערך בתאריכי הפוריות שלי אז לא לקחתי סיכון להיכנס להיריון .. רציתי לשאול אם זה נורמלי שהמחזור מתעכב כשלוקחים פוסטינור כי אני נורא בלחץ . וכבר שבוע אני עם כאבי מחזור שבדרך כלל לפני שאני מקבלת וכואב לי החזה אך אני עדיין חוששת שלא אקבל ... רציתי לשאול אם זה נורמלי וטבעי שזה מתעכב ומתי אני אקבל .
אם אפשר בבקשה לענות במהירות האפשרית אני אשמח , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון שלי עם פוסטינור.....
galit24/03/2011גם לי קרה שהמחזור שלי התעכב בגלל הפוסטינור..אני מציעה לך כדי שלא תהיי ממש לחוצה לעשות בדיקת הריון מקסימום..שווה לך את השינה בלילה :) אבל תשקלי להתחיל לקחת גלולות ולא תצטרכי לשבור את הראש...אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ומאוד מרוצה ממנה..לא היו לי תופעות מיוחדות וגם יש לה איזה שירות חינמי של תזכורת לפלאפון...אז שיהיה לך בהצלחה עם הבדיקה ומקווה שהמחזור יגיע במהרה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אבל גם טוב שקיים בעולם נורלבו
סמדי24/03/2011בדיוק בשביל המקרי חירום האלה, וברור שזה לא תחליף בשום אופן לגלולות, בחורה עם חבר רציני חייבת לקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנית ...
לינוי25/03/2011רגע וכמה ימים התעכב לך המחזור ..?
להגיד לך תאמת זה היה בין הפעמים הראשונות שלי איתו ולא שמנו לב שנקרע הקונדום ..
וכן קניתי גלולות תכננתי שמתי שאנני אקבל אני אקח אותם .
מה אבל זה קצת מלחיץ בדיקת הריון לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד24/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)