איחור המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור המחזור
    לינוי
    24/03/2011

שלום , לפי המחזור החודשי שלי והוא בדר"כ סדיר אני אמורה לקבל ב-21.3 ועדיין לא קיבלתי וכבר ה-24 אני וחבר שלי קיימנו יחסים בתחילת החודש והקונדום נקרע לכן לא לקחתי סיכון ולקחתי פוסטינור וגם זה היה בערך בתאריכי הפוריות שלי אז לא לקחתי סיכון להיכנס להיריון .. רציתי לשאול אם זה נורמלי שהמחזור מתעכב כשלוקחים פוסטינור כי אני נורא בלחץ . וכבר שבוע אני עם כאבי מחזור שבדרך כלל לפני שאני מקבלת וכואב לי החזה אך אני עדיין חוששת שלא אקבל ... רציתי לשאול אם זה נורמלי וטבעי שזה מתעכב ומתי אני אקבל .

אם אפשר בבקשה לענות במהירות האפשרית אני אשמח , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור המחזור

הוספת תגובה

• מנסיון שלי עם פוסטינור.....

galit
    24/03/2011

גם לי קרה שהמחזור שלי התעכב בגלל הפוסטינור..אני מציעה לך כדי שלא תהיי ממש לחוצה לעשות בדיקת הריון מקסימום..שווה לך את השינה בלילה :) אבל תשקלי להתחיל לקחת גלולות ולא תצטרכי לשבור את הראש...אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ומאוד מרוצה ממנה..לא היו לי תופעות מיוחדות וגם יש לה איזה שירות חינמי של תזכורת לפלאפון...אז שיהיה לך בהצלחה עם הבדיקה ומקווה שהמחזור יגיע במהרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אבל גם טוב שקיים בעולם נורלבו

סמדי
    24/03/2011

בדיוק בשביל המקרי חירום האלה, וברור שזה לא תחליף בשום אופן לגלולות, בחורה עם חבר רציני חייבת לקחת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנית ...

לינוי
    25/03/2011

רגע וכמה ימים התעכב לך המחזור ..?
    להגיד לך תאמת זה היה בין הפעמים הראשונות שלי איתו ולא שמנו לב שנקרע הקונדום ..
    וכן קניתי גלולות תכננתי שמתי שאנני אקבל אני אקח אותם .
    מה אבל זה קצת מלחיץ בדיקת הריון לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפנות בפורום לרופאי נשים

דניאלה פרייפלד
    24/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו