מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקרית מביכה עם אחיעינת27/03/2011
אז ככה. אני בת 17, אחי בן 15.
לפני כמה ימים התקלחתי כשהייתי לבד בבית, ואחי נכנס הביתה, לא ידע שאני בחדר מקלחת, ונכנס בדיוק כשיצאתי מהמקלחת, וראה אותי ערומה לגמרי בלי מגבת או משהו כזה. מההלם הוא בהה בי כמה שניות, עד שצרחתי עליו שיעוף משם ויסגור את הדלת ושילמד לדפוק בדלת (האמת שגם אני קצת אשמה ששכחתי לנעול את הדלת, כי אף אחד לא היה בבית, אז לא חשבתי על זה)..
בקיצור, הבעיה עכשיו היא שכבר כמה ימים שאנחנו בקושי מחליפים מילה. מגעיל אותי להסתכל לו בעיניים, כי אני נגעלת רק מהמחשבה שהוא אולי התגרה ממני ואולי הוא עכשיו מפנטז עליי (איייכככס!), ואני גם שמה לב שהוא דיי מתחמק ממני, כי כנראה גם הוא מובך מכל המצב.
והעניין הוא שלפני זה דווקא היינו בקשר דיי טוב, והיינו כמו אחים-חברים טובים, ודיברנו על הכל, ואני לא יודעת עכשיו מה לעשות, כי לא הגיוני שהמצב יימשך ככה כשאנחנו חיים באותו בית.. אין לי מושג איך לדבר איתו על הנושא, וזה גם מאוד מאוד מביך ומגעיל..
אשמח לעצות. תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת שלום
מירב שרון27/03/2011קורה, קרה וממש לא סוף העולם. אני מבינה את המבוכה של שניכם אבל טבעי שיקרו תקריות מביכות כאשר חיים באותו קורת גג. יש 2 אפשרויות או שתפתחי איתו את זה כדי שתוכלו לעבור הלאה או שתתני לזמן לעשות את שלו ותשכחי מזה. אין לך שליטה על הפנטזיות שלו, וזה לא יעזור לך להיכנס ל"סרטים" בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)