רוצה אבל לא יכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה אבל לא יכול
    חובב סוסים
    23/12/2007

אני בן 11(ורבע אם זה חשוב) ויש לי חברה אנחנו ביחד כבר חצי שנה ואני רוצה לעשות סקס אבל אני יודע שהיא מיתנגדת לזה ממש הרבה לא שאלתי אותה אבל אני יודע שהיא לא רוצה זה לא משנה איך ואני לא רוצה להכריח אותה חס וחלילה היא ממש חמודה אהה כן היא גדולה מימני בחצי שנה מה לעשות כי אני ממש רוצה את זה סופש'' נעים מיצטער שגנבתי סיוונוש מיספר שאני לא זוכר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה אבל לא יכול

הוספת תגובה

• חחח

ירון
    23/12/2007

אתה ב11 אין לך עוד זרע מה את גבר יכול לעשות אתה קטין בשביל סקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אואו

לוש(:
    23/12/2007

בן 11 מה ישלך להכניס שם שמע חמוד קודם תיגדל קצת..
    אתה לא צריך לחשוב על זה אפילו עכשיו...
    ואם היא לא רוצה ואתהנ ממש רוצה תיתחרמנו וזהו חחח
    אבל אפילו עלך זה אין דיבור כי אתם קטנים
    היא צודקת היא קטנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחובב סוסים שלום

מירב שרון
    24/12/2007

כפי שכבר ענו לך חברייך לפורום, אתם שניכם ממש צעירים ואין למה למהר. וכמובן שחשוב שתכבד את ההתנגדות שלה לקיים איתך יחסי מין, היא כנראה מבינה שזה מאוד מוקדם. בינתיים תיהנו מנשיקות, חיבוקים, ליטופים, וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו