מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש קשר ?נ'30/03/2011
אני בן 16 ויש לי איבר מין יחסית קטן של 12 ס''מ. בעבר פניתי לעזרה פה בפורום ואמרו לי יש לי עוד שזמן להתפתח.עכשיו יש לי שאלה אחרת.עם יש לי משקל עודף זה יכול להשפיע על הגדילה שלי ועל גדילתו של איבר המין שלי ? תודה לעוזרים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר ? - תגובה
דניאלה פרייפלד30/03/2011אם אני אגיד אכן זה יהווה עבורך דירבון לרדת במשקל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן...
נ30/03/2011כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן... - תגובה
דניאלה פרייפלד31/03/2011אז אתה אומר בעצם,שטוב לך עם עודף השומן ורק גודל הפין חשוב לך
ואם אומר לך שעודף משקל יכול להקשות עליך להיות שותף מיני טוב ללא כל קשר לגודל הפין ..מה תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה!
נ'31/03/2011תודה שאמרת לי עכשיו אני מודע לבעיה שלי..אבל מדובר בעודף משקל שהוא לא במימדדים גדולים...זה עדיין קשור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה! - תגובה
דניאלה פרייפלד31/03/2011ולגבי ה12סמ' הוא מחובר אליך ,לאישיותך להתיחסותך לעצמך ובזוגיות
ומה שתעשה עם כל כולך, ישפיע יותר על הקשר כולל המיני מאשר הגודל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר ? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/03/2011יש פה שני מרכיבים:
1)כאשר בחור שמן, אז איבר המין שלו "מסתתר" מתחת לשכבות השומן שבבטנו התחתונה וגודלו האמיתי מוסתר.
2)כאשר בחור שמן, דימוי הגוף שלו הוא כזה שפוגע בתפיסת ההתפתחות, לא בהתפתחות עצמה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)