מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאלי .אנונימי 1701/04/2011
שלום, אני וחברה שלי שנינו בני 17, ואנחנו מקיימים יחסים מלאים כבר כמעט חצי שנה... דיברנו על זה וסתם עלה הרעיון אולי לנסות אנאלי, אבל אז נזכרתי שיש בכך סכנות.
אני הראשון שלה והיא הראשונה שלי, היא לוקחת גלולות ואנחנו עושים את זה בלי קונדום.
רציתי לדעת מהם הסכנות בקיום יחסים אנאליים ללא קונדום, האם יש סיכון למחלות כאלה ואחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיי דחוף בבקשה
המשך03/04/2011צריך תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי 17 שלום
מירב שרון05/04/2011עלולים להיות סיכונים במין אנאלי חוץ ממחלות מין וצריך לנקוט באמצעי זהירות:
חיכוך, האויב של עונג ובטיחות בזמן סקס נוצר במהלך מין אנאלי, כמו גם במין וגינאלי, אך במין אנאלי זה הופך להיות יותר מורכב כי פי הטבעת יותר רגיש ומייצר פחות חומר סיכה טבעי לעומת הנרתיק, שנרטב כאשר יש עוררות מינית.
צעדים שיש לנקוט בהם למין אנאלי בטוח יותר:
* להיות עדינים ולנוע לאט.
* להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים, לא מספיק להיעזר ברוק.
* להשתמש בקונדום כדי למנוע העברת מחלות מין.
* לעולם לא לעבור ממין אנאלי (חדירה בפי הטבעת) למין וגינאלי (חדירה בנרתיק) מבלי קודם כל להחליף קונדום.
* לעצור את החדירה אם הכאב הנו חריף במיוחד.
מין אנאלי עלול לגרום לכך שאדם יהיה יותר פגיע לדלקות חיידקיות סביב פי הטבעת.הסיבה לכך הנה שהעור סביב פי הטבעת יותר דק לעומת באזור פתח הנרתיק ויותר בסיכון לקרעים. אם נוצר קרע בפי הטבעת, לוקח לזה זמן להחלים. מאחר וצואה יוצאת מפי הטבעת, כל קרע שנוצר שם מייצר סיכון של זיהום.
במקרים חריגים, קרע בפי הטבעת עלול להתפתח לפיסורה (קרע עוד יותר גדול) וזה מצריך ניתוח על מנת לתקן את זה. מין אנאלי גם עלול להחמיר מצבים של טחורים שכבר קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)