מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כן
שירן07/04/2011הוא ניסה פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אנחנו בשלבים מאוד מתקדמים
שירן14/04/2011הוא מסוגל להחדיר את האצבע למרות שהוא לא עושה את זה אנחנו בשלב מאוד מתקדם כבר ממש הייתה החדרה כבר הרבה פעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוע את קרום הבתולים והוא מנסה אבל זה ממש כואב לי מה אפשר לעשות? אנחנו שנינו בטוחים בבודאות מוכנים לזה ורוצים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין פעם ראשונהשירן01/04/2011
שלום, אני בת 18 ויש לי חבר שנה וחצי ועדיין לא עשינו מצד אחד אנחנו מנסים ולא מצליחים ומצד שני אנחנו לא כלכך ממהרים כלומר, אנחנו מסתדרים גם בלי זה מבחינתי זה לא דחוף ומבחינתו הוא רוצה את זה אבל הוא לא לוחץ בכלל אבל רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לזה..
*היחס הזה כלפי יחסי מין של שתינו הוא תקין? האם זה לגיטימי להתיחס לזה בצורה כזו?
*ניסינו בתקופה האחרונה יותר מחמש פעמים וזה תמיד כאב לי או שהתכווץ לו ובאותם ימים שזה קרה לא ניסינו שוב עד לפעם הבאה ,זה היה בהסכמה מלאה של שנינו אבל בכל זאת לא הצלחנו למה זה כואב כלכך ומה אנחנו יכולים לעשות כדי לעבור את זה?
*קראתי פעם על איזה מישהו שהציע להשתכר כדי להתבגר על זה האם זה כדאי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללידור שלום
מירב שרון02/04/2011אם שניכם עדיין לא מוכנים לגמרי לקיים יחסי מין מלאים זה לגמרי לגיטימי ואין מה למהר. אם אתם כן מעוניינים בכך, חשוב קודם כל לנקוט באמצעי זהירות גלולות ו/או קונדום. אני מבינה שהיו ניסיונות של חדריה שלא הצליחו. האם את עם עצמך מסוגלת להחדיר אצבע לנרתיק? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שירן03/04/2011אנחנו נוקטים באמצעי זהירות לא מזמן הייתה חדירה אבל הוא לא מצליח לקרוע את הקרום וזה ממש כואב ואני לא מסוגלת לסבול אותו אחרי כמה דקות. מה צריך עשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על שאלותיי
מירב שרון05/04/2011האם את בעצמך מסוגלת להחדיר אצבע לנרתיק? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן וכן
שירן06/04/2011אני לפעמים משתמש בטמפונים ואני מסוגלת להחזיר אצבע למרות שאני לא עושה עושה את זה כי זה לא נעים במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירב שרון06/04/2011האם את איפשרת לו להחדיר לך אצבע לנרתיק עוד טרם ניסיונות החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)