מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אליםיניב04/04/2011
שלום אני בת 16 יש לי חברה בת 17 וחצי מאוד טובה והיא מספרת לי הכל לאחרונה היא סיפרה לי שכשהיא שוכבת עם חבר שלה [בן 18] באמצע הסקס שהוא בהסכמה מלאה .. הוא מכה אותה בישבן שורט אותה ומושך לה בשיער בחוזקה לאחר מכן היא תמיד יורדת לו והוא גומר לה בפה או על הפרצוף יש לציין שאין לי מושג כייצד יחסיהם אני רק יודעת שהיא אוהבת אותו אבל היא לא נהנת מהסקס הזה הוא מתקיים ביוזמתו בצורה הזאת .יום אחד הוא שיכנע אותה לישכב עם עוד שני חברים שלו וגם שם היתה אלימות הם עשו בה מה שרצו בלי להיתייחס אליה היא לא התנגדה אבל אמרה לי שהגוף שלה לא עמד בזה והיא לא נהנתה במקרה אחר סיפרה לי שהיא שכבה על הבטן חבר שלה שכב מעלייה ובפעם הראשונה החדיר את איבר מינו לישבנה היא התפתלה מכאבים וצעקה אך הוא תוך כדי דחף את אצבעותיו לפייה ואמר לה שששש כדי שתפסיק ליצעוק פעמים רבות הוא מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה הוא יודע שהיא לא אוהבת את זה הוא אוחז בידיה בחוזקה ודוחף בכח את אצבעותיו לאיבר מינה . חברתי מאוד סגורה בחורה בריאה בנפשה ... אני עוד לא קיימתי יחסי מין אני מודעת לזה שלא כל הגברים כאלה אבל כשאני מתבוננת מהצד על הסיפור הוא זיעזע אותייי אישית . שאלתי היא האם בצורה שבה הוא משכיב אותה אכן זאת צורה אלימה האם זה אומר שהוא סוג של בן אדם אלים ? מעולם לא ארצה שמישו יתעלל בי ככה בעיני זאת אלימות ויחסו כלפייה ניראה לי מזלזל ביותר אשמח לישמוע את דעתך המיקצועית התנהגות כמו שלו היא לגיטימית ?זה מרתיע אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליר שלום
מירב שרון05/04/2011אני מבינה ממך שחברתך נמצאת במערכת יחסים אלימה, השאלה מה מביא אותה לבחור להישאר בקשר כזה? נראה לי שהיא צריכה לפנות לטיפול רגשי כדי לצאת ממעגל קסם שלילי שאליו היא נכנסה מתוך בחירה, אולי ממקום שהיא משחזרת אלימות שהיא כבר חוותה בעבר. בכל אופן, בתור חברה שלה אני מציעה לך לדבר איתה ולעודד אותה לפנות לטיפול בסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)