כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי
    קובי שלום
    05/04/2011

שלום רב אני צריך לייתייעץ עם מומחה לבעיה כל שהיא שמתקיימת אצלי.
    כל ניסיון חדירה שלי לבת זוגתי איבר מיני מיתכווץ פיתעום ומתחיל להיות לי לחצים בבטן אני מעוניין לדעת מימה זה נובע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי

הוספת תגובה

• בן כמה אתה?

מירב שרון
    05/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי

קובי שלום
    05/04/2011

עוד מעט בן 20

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין בפעם הראשונה

קובי שלום
    05/04/2011

אני ינסח את השאלה שלי עוד פעם.
    אני קרוב לגיל 20 ואני וחברה שלי ניסנו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה זה לא הצליח מכיוון שכאב לה נורא לאחר איזה תקופה של חודש הצלחתי ליקרוע לה את הכרום בכמה ניסיונות חדירה.
    ניסנו לקיים יחסי מין שנית ופיתעום הרגשתי לחצים בבטן ולאט לאט הוא התחיל ליתכווץ לי השאלה שלי מימה זה נובע ?כי שאנו לא מקיימים יחסי מין האיבר שלי עומד ריק מחיבוק שלה ואיך שאנו באים לקיים יחסי מין אני מרגיש לחצים באזור הבטן התחתונה מין פרפרים כאלה של לחץ.
    אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי שלום

מירב שרון
    11/04/2011

כנראה בעקבות החוויות הכושלות לקיים יחסי מין בתחילת דרכך, פיתחת חרדה סביב זה וכשאתה מנסה לחדור, הלחצים בבטן מתחילים על רקע החרדה, אתה מתנתק ואז הפין מתחיל להתכווץ. אני מציעה שתעשה stop אח"כ rewind . תחזרו לקיים יחסי מין של outer-sex כל מה שנכלל בתוך משחק המוקדם שאינו כולל חדירה, כדי להוריד ממך את הלחצים האלה. כאשר ירד הגורם המאיים גם החרדה תרד, תתחבר לגוף ולתחושות הפיזיות שלך במגע, בנתינה, בקבלה, תהיה לגמרי שם בגוף ובתחושות הפיזיות. תראה שאתה מצליח להתמקד בכאן ועכשיו ולא עסוק במחשבות לגבי החדירה, בתור התחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו