עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דניאל
    05/04/2011

שלום אני בת 13.5 ומידת החזייה שלי היא B70 האם זה נורמאלי?
    עוד דבר אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין יבשים בלי חדירה ובלי כלום והמחזור שלי מתעכב? למה זה? יש סיכוי שאני בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/04/2011

החזה שלך, שלך ואין נורמלי לא נורמלי, אלא אם כן יש חריגות בולטת בין שניהן.
    מה את חשה לגבן?
    לגבי שאלתך השניה כל עוד לא היה חדירה או פליטת זרע קרוב לפתח הנרתיק אין חשש להריון. את בתחלית תהליך ההתבגרות שלך. אצל לא מעט מתבגרות לוסת לוקח זמן להכנס למסלול קבוע וסדיר ולכן אין לך ממה לחשוש כל עוד התאור שלך מדויקת.
    שתדעי גם ,שיש, דברים, כמו לחץ, שינוי בהרגלי תזונה, שיכולים להשפיע על קבלת הוסת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דניאל
    06/04/2011

אבל אני מתכוונת כאילו אם זה בטווח הנורמה החזה שלי? גדול יותר מהנורמה או קטן יותר?
    ואכן לאחרונה אני אוכלת יותר בריא ומשתדלת לשמור על המשקל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות כתבתי אנונימי כמובן..

דניאל
    06/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות כתבתי אנונימי כמובן.. - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/04/2011

צר י לגבי נורמה אני לא יכולה לעזור לך אולי כדאי לברר בפורום רופאי משפחה או רפואת נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו