מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי???רפי06/04/2011
אני בן 17 ויש לי חברה בגילי ואנחנו מקימים יחסי מין כחמשה חודשים האמת שחברה שלי ניראת ממש טוב ואנחנו יחסית פתוחים במיתה.
השאלה שלי קשורה למין אוראלי (כאילו שהיא תמצוץ לי) כמו שצינתי בכותרת אני רוצה לעשות את זה ואני חושב שגם היא בענין האם כדי להציא את זה?
האם היא תצה שרמוטה אם היא תשה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עניתם לי ?
רפי06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפי שלום
מירב שרון06/04/2011המומחים שעונים כאן על השאלות לא נמצאים 24 שעות לשירותכם, גם לנו יש חיים, אנחנו עושים את זה בהתנדבות וכל אחד בזמן שמתאים לו, כבר כמה שנים טובות. לשאלתך, כל מה שנכנס למין שאינו כולל חדירה (מה שנקרא outer-sex) הוא לגיטימי כל זמן שזה מתאים ל-2 הצדדים, וזה כולל מין אוראלי. אתם בזוגיות שיש בה אינטימיות רגשית, כבוד הדדי, תקשורת פתוחה, גם במיטה וזה נפלא שאתם פתוחים אחד עם השני ורוצים לענג אחד את השני, זה ממש לא הופך אותה ל"שרמוטה", כי זה נעשה ממקום של רגשות, אהבה והמון נתינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רגע
רפי07/04/2011יש במין אוראלי ביכלל סכנות כאילו מחנות או איגינה וכאלה.
איך אני יכול ביכלל להציא לה דבר כזה בלי לצאת סתם חרמן למרות שאם אני חושב אל אני באמת רוצה את זה רק מסיבות של הנאה וחרמנות והאם אני יכול להציא לה מין אוראלי חד צדדי כאילו בלי שאני ירד לה וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רגע - תגובה
דניאלה פרייפלד07/04/2011למה חד צצדי?האם אתה בטוח כל כך שהיא לא רוצה?
חלק חשוב בכל הקשר = דיבור, דבר איתה .....ותקשיב לה....אולי גם היא מענינת להתנסות ולא העיזה לדבר....אך גם חשוב לקבל את זה שהיא לא תסכים ולכבד את רצונה אולי בהמשך תסכים. לא לקחת את אי הסכמת לזה שיש הבעיה בקשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר את עצמי
רפי07/04/20111) האם יש סקנות במין אוראלי ?
2)הקוונה שלי בחד צדדי זה שאני ניגעל מהמחשבה לרדת לה אבל אני רוצה שהיא לי
3)(שאלה קצת מפדחת אבל בכל זאת אני ישאל) נגיד והיא כן "מוצצת" לי זה איפה בדיוק אני אמור לגמור או ביכלל בפה כאילו או באוויר
4) שאנחנו שוכבים אנחנו גם מקימים מין אנלי ואבנתי בפורום שיכול להיות בעיה לעבור מי אנאלי לרגיל אני לא מבין בענין של השאלה הזאת כלום אם אפשר תסבירו לי בבקשה ואותו דבר גם בענין של לעבור מימין אוראלי לשער הסוגים
5) אם כבר מין אנלי יכול להיות סכנות במין אנלי מהם כאילו מחלות וכדומה ואו אם יש בעיה בזה שאני עושה לה דוגי סטיל שאני "מפרק אותה"
תודה רבה לכם אתם גדולים אני מבקש תשובה לכול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובות2
נעמה10/04/20111. לא יודעת לגבי סכנות במין אוראלי.
2. לגבי זה שאתה רוצה שהיא תמצוץ לך, לדעתי מגיע לה שתרד לה גם. אבל אין חוקים בעניין הזה.
3. אם היא מוצצת לך עדיף שתגמור בחוץ. בנות לא ממש אוהבות שגומרים להן בפה. אם היא תרצה שתגמור לה בפה היא בטח תסמן לך שזה בסדר.. אולי פשוט תשאל אותה??
לא ממש יודעת לגבי השאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל השאלה בנושא מין אנאלי ענו כבר
נעמה10/04/2011עלולים להיות סיכונים במין אנאלי חוץ ממחלות מין וצריך לנקוט באמצעי זהירות:
חיכוך, אך במין אנאלי זה הופך להיות יותר מורכב כי פי הטבעת יותר רגיש ומייצר פחות חומר סיכה טבעי לעומת הנרתיק, שנרטב כאשר יש עוררות מינית.
צעדים שיש לנקוט בהם למין אנאלי בטוח יותר:
* להיות עדינים ולנוע לאט.
* להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים, לא מספיק להיעזר ברוק.
* להשתמש בקונדום כדי למנוע העברת מחלות מין.
* לעולם לא לעבור ממין אנאלי (חדירה בפי הטבעת) למין וגינאלי (חדירה בנרתיק) מבלי קודם כל להחליף קונדום.
* לעצור את החדירה אם הכאב הנו חריף במיוחד.
מין אנאלי עלול לגרום לכך שאדם יהיה יותר פגיע לדלקות חיידקיות סביב פי הטבעת.הסיבה לכך הנה שהעור סביב פי הטבעת יותר דק לעומת באזור פתח הנרתיק ויותר בסיכון לקרעים. אם נוצר קרע בפי הטבעת, לוקח לזה זמן להחלים. מאחר וצואה יוצאת מפי הטבעת, כל קרע שנוצר שם מייצר סיכון של זיהום.
במקרים חריגים, קרע בפי הטבעת עלול להתפתח לפיסורה (קרע עוד יותר גדול) וזה מצריך ניתוח על מנת לתקן את זה. מין אנאלי גם עלול להחמיר מצבים של טחורים שכבר קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
רפי12/04/2011ראשית נעמה תודה רבה לך רק היום ראיתי את דגובות שלך
ניסינו מין אוראלי הצאתי לה את זה בקול והיאי הסכמה מיד ואני רוצה להגיד שהיה מדהים חוץ מיזה שהיא לא האבה שגמרתי לה בפה אבל לא נורא ניתגבר. הבנתי שהחששות שלי היו לשב וביכלל זה לא הפעם הראשונה שלה שהיא מוצצת. אני לא ירדתי לה ניגעלתי.
תודה רבה גם למומחים שעזרו לי וביוחד לך נעמה תודה חיים שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר יותר ברור
רפי07/04/20111) האם יש סקנות במין אוראלי ?
2)הקוונה שלי בחד צדדי זה שאני ניגעל מהמחשבה לרדת לה אבל אני רוצה שהיא לי
3)(שאלה קצת מפדחת אבל בכל זאת אני ישאל) נגיד והיא כן "מוצצת" לי זה איפה בדיוק אני אמור לגמור או ביכלל בפה כאילו או באוויר
4) שאנחנו שוכבים אנחנו גם מקימים מין אנלי ואבנתי בפורום שיכול להיות בעיה לעבור מי אנאלי לרגיל אני לא מבין בענין של השאלה הזאת כלום אם אפשר תסבירו לי בבקשה ואותו דבר גם בענין של לעבור מימין אוראלי לשער הסוגים
5) אם כבר מין אנלי יכול להיות סכנות במין אנלי מהם כאילו מחלות וכדומה ואו אם יש בעיה בזה שאני עושה לה דוגי סטיל שאני "מפרק אותה"
תודה רבה לכם אתם גדולים אני מבקש תשובה לכול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט בהודעה
רפי09/04/2011אני לא רוצה להישמע חוצפן אבל אני יקבל תשובה? אולי ביגלל שקיבלתי תשובה אחת אז אני לא יקבל שוב? ביגלל שבשאלה הקודמת רשמי יותר מידי שאלות ?
אני יודע שאתם לא עובדים עצלי ושזה בהיתנדוות וכל זה ואני ממש מעריך אותכם אל זה אבל אני חייב תשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר יותר ברור - תגובה
דניאלה פרייפלד09/04/2011סכנות במין אורלי, יש, אך ב% קטנים ותגמור איפה שאתה והיא רוצים....
לאחר מין אנאלי צריך להתרחץ ואז להתחיל מחדש, עקב חידקים...
רצוי לקים מין אנאלי בכל זאת עם קונדום להגנה מפני מחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לרפי
נעמה10/04/2011אתה יכול פשוט ללחוש לה באוזן שאתה ממש רוצה שהיא תמצוץ לך... זה בסדר גמור אם אתה חרמן, כולנו חרמנים. לא נראה לי שהיא תיקח את זה קשה. אבל אם לא תרד לה בחזרה זה יהיה ממש לא פייר! כדאי לך לנסות לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)