עזרה דחופה ממממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה ממממש
    אנונימי
    13/04/2011

בימים האחרונים אני חווה סימנים שמדאיגים אותי מאוד מאחר והם מזכירים סימנים של הריון,כאבי בטן בחילות, כאבי ראש וכאב כללי בשרירים...
    אומנם מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים (עם חדירה) אך אני וחבר שלי עושים מין אוראלי מדי פעם..אני יודעת שאי אפשר להיכנס להיריון ממין אוראלי אך אני חוששת שמא זרע שעוד היה על גופו נגע בי אחרי זה וחדר פנימה... אני מממש ממש לחוצה..ואני מתכוונת לעשות בדיקה בקרוב ורציתי לשאול כמה שאלות :

1) האם אפשר לבצע הפלה ללא ידיעת ההורים (ד"א אני בת 17)
    2) תוך כמה זמן\ מפגשים אפשר ליהיות רגועים?
    3) זה עולה כסף?
    4) איפה עושים דבר כזה?
    5) האם זה מסוכן לרחם ועלול לפגוע בתפקודו בעתיד?

אשמח אם תענו לי על כל השאלות אני מממש מממש לחוצה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה ממממש

הוספת תגובה

• לאיילה שלום

מירב שרון
    13/04/2011

סביר יותר שהתופעות שאת מתארת הן פסיכו-סומטיות על רקע הלחץ/החרדה שלך מפני הריון לא רצוי, אין סיכוי שאת בהריון ממין אוראלי וגם אם היה זרע על גופו, אלא אם כן היה מגע ישיר של פין ופות, לזרע אין כנפיים, זה לא סופר-מן. כדי להסיר ספק מליבך, תעשי את הבדיקה הביתית, כל שאר השאלות בשלב זה פשוט אינן רלבנטיות ורק מכניסות אותך לעוד "סרטים" מיותרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    13/04/2011

זה ממש מלחיץ אותי הבדיקה..כאילו לחשוב שאני באמת בהריון, ואני אשמח אם בכל זאת תוכלי לפרט לי שלפחות אהיה רגועה מהעיניין שאוכל להסתיר את זה מההורים שלי..ושזה יהיה מהיר ולא יפגע בי..אני ממש בלחץ וזה קצת ירגיע אותי..

תודה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו