מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה ממממשאנונימי13/04/2011
בימים האחרונים אני חווה סימנים שמדאיגים אותי מאוד מאחר והם מזכירים סימנים של הריון,כאבי בטן בחילות, כאבי ראש וכאב כללי בשרירים...
אומנם מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים (עם חדירה) אך אני וחבר שלי עושים מין אוראלי מדי פעם..אני יודעת שאי אפשר להיכנס להיריון ממין אוראלי אך אני חוששת שמא זרע שעוד היה על גופו נגע בי אחרי זה וחדר פנימה... אני מממש ממש לחוצה..ואני מתכוונת לעשות בדיקה בקרוב ורציתי לשאול כמה שאלות :
1) האם אפשר לבצע הפלה ללא ידיעת ההורים (ד"א אני בת 17)
2) תוך כמה זמן\ מפגשים אפשר ליהיות רגועים?
3) זה עולה כסף?
4) איפה עושים דבר כזה?
5) האם זה מסוכן לרחם ועלול לפגוע בתפקודו בעתיד?
אשמח אם תענו לי על כל השאלות אני מממש מממש לחוצה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילה שלום
מירב שרון13/04/2011סביר יותר שהתופעות שאת מתארת הן פסיכו-סומטיות על רקע הלחץ/החרדה שלך מפני הריון לא רצוי, אין סיכוי שאת בהריון ממין אוראלי וגם אם היה זרע על גופו, אלא אם כן היה מגע ישיר של פין ופות, לזרע אין כנפיים, זה לא סופר-מן. כדי להסיר ספק מליבך, תעשי את הבדיקה הביתית, כל שאר השאלות בשלב זה פשוט אינן רלבנטיות ורק מכניסות אותך לעוד "סרטים" מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי13/04/2011זה ממש מלחיץ אותי הבדיקה..כאילו לחשוב שאני באמת בהריון, ואני אשמח אם בכל זאת תוכלי לפרט לי שלפחות אהיה רגועה מהעיניין שאוכל להסתיר את זה מההורים שלי..ושזה יהיה מהיר ולא יפגע בי..אני ממש בלחץ וזה קצת ירגיע אותי..
תודה על התגובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)