גודל איבר המין - בן 16 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל איבר המין - בן 16 וחצי
    חיים
    21/04/2011

שלום אני בן 16 וחצי וגודל איבר המין שלי הוא כ16-וחצי סנטימטרים אני נורא מוטרד בגלל זה.. כי לכל החברים שלי יש בסביבות ה 18 ויותר אני חושב שהפסקתי לגבוהה אני 1.80 לא במדיוק קצת יותר
    וקראתי שכשמפסיקים לגבוהה זה סימן שגם איבר המין הפסיק לגדול..
    האם זה נכון?? ואם לא האם איבר המין שלי ימשיך לגדול? אם כן עד איזה גיל בערך?
    תודה לעוזרים מראש!
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל איבר המין - בן 16 וחצי

הוספת תגובה

• הכל שטיות

אילן
    21/04/2011

הגדול לא קבע
    (האקט עם הלשון עשה את העבודה)

תגע לגיל 18
    זה ישתפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים שלום

מירב שרון
    21/04/2011

הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אורך הפין שלך הוא ממוצע, אז אתה יכול להירגע. ככה או אחרת, אין כ"כ משמעות לאורך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, ומה שחשוב זה מה שאתה עושה עם כל הגוף שלך במהלך קיום יחסי מין, היכולת שלך ללמוד מה מענג את חברתך, לדבר איתה על זה בצורה פתוחה, להסביר לה איך לענג אותך וכד', בקיצור האינטליגנציה הרגשית שלך הרבה יותר חשובה מאשר האורך על מנת שתהיה שבע רצון ממערכת יחסים של זוגיות ומיניות בריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו