מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל איבר המין - בן 16 וחציחיים21/04/2011
שלום אני בן 16 וחצי וגודל איבר המין שלי הוא כ16-וחצי סנטימטרים אני נורא מוטרד בגלל זה.. כי לכל החברים שלי יש בסביבות ה 18 ויותר אני חושב שהפסקתי לגבוהה אני 1.80 לא במדיוק קצת יותר
וקראתי שכשמפסיקים לגבוהה זה סימן שגם איבר המין הפסיק לגדול..
האם זה נכון?? ואם לא האם איבר המין שלי ימשיך לגדול? אם כן עד איזה גיל בערך?
תודה לעוזרים מראש!
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל שטיות
אילן21/04/2011הגדול לא קבע
(האקט עם הלשון עשה את העבודה)
תגע לגיל 18
זה ישתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים שלום
מירב שרון21/04/2011הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אורך הפין שלך הוא ממוצע, אז אתה יכול להירגע. ככה או אחרת, אין כ"כ משמעות לאורך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, ומה שחשוב זה מה שאתה עושה עם כל הגוף שלך במהלך קיום יחסי מין, היכולת שלך ללמוד מה מענג את חברתך, לדבר איתה על זה בצורה פתוחה, להסביר לה איך לענג אותך וכד', בקיצור האינטליגנציה הרגשית שלך הרבה יותר חשובה מאשר האורך על מנת שתהיה שבע רצון ממערכת יחסים של זוגיות ומיניות בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)