טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני עוד מעט מתגייס ויש לי כמה שאלות שמטרידות אותי 1) בשלוש שנים האחרונות יש לי קרי לילה רציתי לדעת באיזה גיל זה נגמר עם בכלל 2) אני רוצה ללכת לקרבי ואם זה יקרה לי שם אני לא יודע מה לעשות כי אי אפשר להתקלח בבוקר במיוחד בשדאות ודברים כאילו האם זה לא בריא להישאר עם זה בלי מקלחת ואם זה גורם לריח מגעיל או משהוא כזה והאם יש דרך שזה יפסק תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר משהו טבעי שיעבור עם הזמן... בטח כאשר תקיים יחסי מין ו/או אוננות. מכל מקום אין גיל ספציפי שזה נגמר... מקווה שזה לא מה שימנע ממך ללכת לקרבי! בזמן שזה יקרה לך...אם בכלל, זה יקרה גם לקרבי שלידך! קרי לילה לא יפחיד אותי מלהתגייס לקרבי אחי!!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד