זקוקה ליעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה ליעוץ דחוף
    קרן
    23/04/2011

שלום
    לפני חודש נטלתי פוסטינור. לאחר כשבוע המחזור הגיע והכל היה בסדר וכרגיל. החודש, המחזור מאחר לי. הסיבות יכולות להיות בגלל הפוסטינור מהחודש שעבר או בגלל לחץ נפשי, אבל אני חושדת בהריון:
    החבר ביצע אוננות, אמנם לא יצא זרע, אלא רק השפיכה המוקדמת (precum) ולאחר מכן (לא מיד, מספר דקות אחרי) האצבעות היו בנרתיק שלי, יש סיכוי להריון? בנוסף, אני וחבר שלי ביצענו 'סקס יבש', הכוונה, שנינו היינו עם תחתונים. הוא לא 'גמר' [לא יצא זרע], ובכל זאת, אני חושבת שיצא הpre-cum שלפני השפיכה.
    אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית, אבל כבר מספר ימים בעקבות האיחור במחזור [זה היום השלישי לאיחור במחזור] אני במצב נפשי קשה מאוד. קשה לי לישון ולהתרכז בלימודים, ובכלל, קשה לי לחזור לסדר היום התקין.
    האם לדעת המומחים כאן יש לחשדות שלי בסיס? יש סיכוי שאני בהיריון? מה יכולה להיות הסיבה לאיחור במחזור? ובכלל, איך להירגע ולחזור לסדר היום התקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה ליעוץ דחוף

הוספת תגובה

• לפנות בפורום לרופאי נשים

דניאלה פרייפלד
    23/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנה אך בכל זאת

קרן
    23/04/2011

אני זקוקה לתגובה כלשהי, בבקשה, אני במצב מאוד קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנה אך בכל זאת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    23/04/2011

בכדי להוריד את המתח לגבי הריון כן לא ..תעשי בדיקה ביתית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו