גמירה מהירה וטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה מהירה וטיפול
    חסוי
    24/04/2011

היי אני בן 16 ואני גומר ממש מהר כאילו אני יכול לגמור תוך דקה - שני דקות
    הקטע שנמאס לי כבר לגמור כ"כ מהר וחברה שלי לוחצת עלי לשכב איתה ואני מעקב את זה עד שאני ימצא פתרון לגמירה המהירה שלי.
    שמעתי על המישחה שקוראים לה עזרקאין 5% השאלה שלי אם זה באמת פועל ולכמה זמן אני יכול להגיע עם זה בלי לגמור.
    ואם זה יעיל כמה זמן לפני סקס לשים את זה?

*נ.ב נאמס לי מאימונים בשביל גמירה מהירה כל השטויות האלה לא עובדת!!! השאלה שלי היא רק לעזרקאין !!!!! (אם יש תרופה אחרת או חומר אחר בלי מרשם רופא שאתם ממצלים אז בבקשה)

תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מהירה וטיפול

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    24/04/2011

אם אינך מעוניין להיעזר בתרגילי התחל-הפסק או אימונים אחרים כי ניסית וזה לא עזר לך, אז אכן יש לך אפשרות להשתמש במאלחש כגון עזרקאין 5% כדי לעכב שפיכה. כמה זמן? זה אינדיבידואלי. מה קורה באוננות, האם גם אז אתה מגיע לשפיכה מקודמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    25/04/2011

שאני מאונן אני יכול מקסימום 3 דקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי עוד שאלה בבקשה

חסוי
    25/04/2011

עוד שאלה האם המוצר הזה טוב?
    הנה האתר שלו: stud100
    זה נראה לי ממש טוב כי זה תרסיס במקום משחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך

מירב שרון
    26/04/2011

אני ממליצה לך בחום בכ"ז לא לוותר על תרגילים לעיכוב שפיכה. יש בגוגל את המדריך לעיכוב שפיכה אתה מוזמן לכתוב התחל-הפסק בגוגל וזה יקח אותך למדריך הזה. כדאי שתנסה את התרגילים האלה ואין לי ספק שזה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו