כאב ביחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ביחסי המין
    אנונימי
    27/04/2011

שלום
    אני וחברה שלי התחלנו לקיים יחסים מין בחודשיים האחרונים, קיימנו עד כה כ-7 פעמים
    אני הראשון שלה והיא הראשונה שלי

מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין, כל הזמן כואב לה, בהתחלה היה לי קשה לחדור, עכשיו יותר קל לי אך עדיין ממש כואב לה.

במצב הנוכחי גם אני לא נהנה בכלל ובטח ובטח שלא היא...

אני מנסה ככל שביכולתי לדאוג שהיא תיהיה כמה שיותר רטובה לפני החדירה ובנוסף אני משתמש בחומר סיכה נוסף, אך למרות הכל תמיד כואב לה מאד.

אני רוצה לציין שפעם אחת הצלחתי להנות ולגמור (כי הרבה פחות כאב לה), וזה היה כאשר היא הייתה ממש רטובה במהלך כל היום (לפי מה שהבנתי ממנה, זה משהו כזה שיש לבנות פעם בכמה זמן - רטיבות כזאתי שנמשכת כל היום)

רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל להעלים או לצמצם לפחות את הכאב, כי באמת מרגיש לי שניסיתי הכל, להביא לה ביד (למרות שעל פיה היא לא אוהבת את זה), ולנסות להיות כמה שיותר רגיש ולגרום לה להבין שאני בקצב שלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ביחסי המין

הוספת תגובה

• כאב ביחסי המין - תגובה

דניאלה פרייפלד
    28/04/2011

בני כמה אתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימי
    28/04/2011

אני בן 18.5 והיא בת 16.5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזוג הצעיר

מתבונן מהצד
    29/04/2011

בהנחה שאתם מתאימים פחות או יותר מבחינת הגודל...
    נסה לעצור כאשר אתה בתוכה לדקות רבות, מנוחה מוחלטת, שהיא תרגע ותרגיש אותך בתוכה, אולי תשתחרר ותתחיל להגיב בעצמה בכיוון.
    בנתיים שוחחו ביניכם ,נשיקות ,ליטופים,הייו קרובים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ביחסי המין - תגובה

דניאלה פרייפלד
    29/04/2011

רצוי להפסיק לזמן מה את החדירה ולתת למקום "הפצוע" להרגע....
    שתתחילו שוב ...באמת לשים לב שהיא רטובה ...ולא לנסות חדירה מלאה אלא חלקי ולשים לב מה קורה...
    אם בכל זאת ממשיך לכאוב כדאי אולי ללכת להיבדק...או יעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו