לגביי בדיקה גניקולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגביי בדיקה גניקולוגית
    לילך
    28/04/2011

בדיקה גניקולוגית כואבת? יש צורך לעשות בדיקה זו רק לאחר קיום יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגביי בדיקה גניקולוגית

הוספת תגובה

• ללילך שלום

מירב שרון
    28/04/2011

אם מדובר בביקור ראשון אצל רופא/ת נשים ואת בתולה חשוב שתצייני את זה בתחילת הביקור ואז סביר להניח שלא יהיה צורך בבדיקה. מתי כן בודקים? כאשר את כבר פעילה מינית או כשיש לך כאבים/דימומים בנרתיק, פטריה/דלקת וכד'. בכל אופן אם את לא בתולה, אין קרום בתולין ואז גם אם יש בדיקה זה לא אמור לכאוב אלא אם כן יש סיבה גינקולוגית לכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבדיקה גניקולוגית..

לילך
    28/04/2011

כן זו פעם ראשונה אצל רופא נשים ,קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה לפני כמה ימים.. וקבעתי תור אצל רופא נשים לשבוע הבא.
    אני חייבת לציין שהפעם הראשונה הייתה לי מאוד כואבת עד כדי בכי.
    האם הבדיקה הגניקולוגית תתבצע בתור שקבעתי? והאם היא לא נעימה כפי שטוענים?
    אני בת 18.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    01/05/2011

חשוב שתצייני בפני רופא/ת הנשים שהפעם הראשונה מאוד כאבה לך. אם את תהיי מאוד בלחץ בבדיקה עצמה ותכווצי בגלל זה אז זה עלול לכאוב. חשוב שתהיי רגועה בבדיקה על מנת שזה יעבור בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו