מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בחדירהאובד עצות03/05/2011
לכל גולשי הפורומים שלום רב
לי ולחבר יש יש בעיה בזמן האחרון כאשר אנו מקיימים יחסי מין-כל פעם שהוא מנסה לחדור לי לתחת זה פשוט לא הולך. אני לא מדבר כבר על כואב או בלתי נסבל, אלא פשוט הזין שלו לא מצליח להיכנס פנימה. עכשיו, אני מאוד רוצה להגיע כבר לשלב הזה במערכת היחסים שלנו אבל כבר ניסינו פעמיים ופשוט לא הולך ואני כבר אובד עצות לגבי זה.
אשמח אם תתנו לי עצות או דרכים לגרום לו להצליח לחדור אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחדירה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2011האם אתם משתמשים בחומר סיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
אובד עצות04/05/2011אנחנו אכן משתמשים בחומר סיכה-גם מרחנו בפנים וגם על הקונדום ועדיין כלום לא עוזר וגם שינוי תנוחה לא עוזר כי הוא פשוט לא מצליח להכנס.
מחכה לתשובה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך - תגובה
דניאלה פרייפלד05/05/2011בת כמה את
אם הבנתי נכון היו כמה מפגשים עם חדירה ..אם כן נהנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אובד עצות05/05/2011היו לפני כן כמה התנסויות אבל ממש לא נהנתי ודי כאב לי, אבל אני מרגיש שזה כן מחרמן אותי אבל פשוט אני צריך לעשות את זה לאט, הבעיה היא שאיבר המין שלו פשוט לא מצליח להכנס......
ואני בן 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2011יכול להיות שבעקבות התאור שלא נהנת ודי כאב ..שגופך זוכר זאת ולא מאפשר לך להיחדר...תעצרו את נסיון החדירה ותקיימו כמה וכמה מפגשים שמשאיר לך טעם של הנאה בלבד...כך לא תהיה במתח של הצלחה וכשלון אלא רק טוב לנו ביחד אין מתח...
ואז תנסו שוב וקודם להכין קצת את האיזור עם אצבע..להגמיש אותו..
ואז נסיון של חדירה איטית...וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, תודה רבה.
אובד עצות08/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
עמית21/05/2011כל הכבוד לך שאתה לא מתבייש בהיותך.. אוהב בנים... זה ממש מרגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)