מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות דחוףאנונימית03/05/2011
1. כשהגבר גומר, אנחנו הבנות צריכות לבלוע או שאפשר למקומות אחרים ואיך?
2. בנוגע לאוננות, אני לא בטוחה שהגעתי לאורגזמה, איך מגיעים לזה? יש איזה משהו שיכול לעזורלי להגיע לתחושה הזו?
3. האם בין פי הטבעת לפתח הנרתיק זה טבעי שתהיה מין עצם רכה וחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן04/05/20111. כשהגבר גומר, אנחנו הבנות צריכות לבלוע או שאפשר למקומות אחרים ואיך?
בלעה זרע זה המצאה של הפורנו הגבר צרך להגמור בחוץ או בתך הקונדום
2. בנוגע לאוננות, אני לא בטוחה שהגעתי לאורגזמה, איך מגיעים לזה? יש איזה משהו שיכול לעזורלי להגיע לתחושה הזו? צרך גירוי בדגדגן לדוגמה שאת במקלחת תשלבי את המים שיעזרו לך בגירוי
3. האם בין פי הטבעת לפתח הנרתיק זה טבעי שתהיה מין עצם רכה וחלקה? לדעתי כן
עם את רוצה אני יכל לענות לך על כל השעלות
המסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד04/05/2011אין צריך (חוץ מאמצעי מניעה) את אפשר לבלוע ואפשר אחר...אפשר פעם כך ופעם...
תחושת האורגזמה אישית ושונה מבחורה לבחורה..
מה את כן מרגישה...
אכן יש מרווח בין פתח הנרתיק לבין פי הטבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית04/05/2011אז איפה הוא יכול לגמור חוץ מהפה שלי ובקונדום?
ומה שאני חשה באוננות זה מעין רעד כזה בגוף.. דיגדוג כזה נעים והתכווצויות לעיתים
אבל האיבר לא פועם חזק ואני לא מרגישה תחושת הקלה מסויימת חוץ מזה שבא לי לעצום עיניים ולשכב חחח.. זוהי תחושת אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)