מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאוד ...נערה05/05/2011
אני וחבר שלי שוכבים כבר יותר מחצי שנה . והוא הראשון שלי , ועדין לא חוויתי אורגזמה והוא לאומת זאת מצליח לגמור והוא מאוד נהנה מהסקס ..
הוא מאוד מושך אותי וגורם לי לגירוי,
אבל עדיין אני לא מצליחה לגמור אף פעם .
ובנוסף לזה שהוא מחדיר אותו אני לא כל כך מרגישה אותו וכשאני מרגישה אותו אני מרגישה לחץ אצום בבטן התחתונה ...
האם יכול להיות שהחור שלי עמוק מידי ? ומה עושים..
אני כבר חסרת אונים אשמח אם תעזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד ... - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2011רוב הבנות אינן גומרות רק מחדירה..
הנאה אינה חייבת להיות קשורה לאורגזמה אפשר להינות ולא לגמור.
האם יש משחק מקדים הדדי ...
האם את מכירה את תענודי גופך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף
נערה06/05/2011אכן יש משחק מקדים והכל, אוננות מיצידו גורמת לי לגירוי אבל אני רוצה להרגיש את התחושה של האורגזמה זה נשמע לי מאוד מופרך שאנחנו שוכבים חצי שנה ואני עדיין לא מצליחה לגמור
הוא טוען שהחור שלי עמוק מידי והוא לא מרגיש את הסוף גם כשהוא מענג אותי
אני לא מצליחה למצוא דרך שאוכל להגיע בא לאורגזמה .אני לא יכולה למצוא את עצמי בעוד כמה שנים שעדיין לא חוויתי את החוויה "האדירה" הזו שכולם מתארים אותה זה מתסכל אותי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן06/05/2011שירד לך
תראי לו איפו הדגדגן ותגדי לו איך לעשות עם הלשון
אני הצלחתי לבאי מישהי לאורגזמה ולגמירה
על ידי מין אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף - תגובה
דניאלה פרייפלד07/05/2011מה שמתארים ומה שקרה בשטח לרוב לא תואם....
כל בחורה עם האורגזמה שלה וגם הוא משתנה בכל מפגש מיני...
אני שומעת, אם אני לא טועה ,שאת קורת את אורגזמה לחדירה...
הסוף = צואר הרחם והרבה בנות מרגיות אי נוחות עד כאב אם יש לחץ במקום הזה.
הפין לא צריך להגיע .....
האם אוננת..כלומר אצבע על הדגדגן או שלו וגם שם עם לשונו...כי לרוב הבנות שם המקום לאורגזמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף תשובה
נערה07/05/2011למה אני מרגישה את הלחץ הזהה בבטן התחתונה לפעמים ממה זה נובע ?
והוא לפעמים נגעל לרדת לי הוא אומר שהוא בחיים לא ירד לבחורה ושזה בחיים לא קרה לו שבחורה לא הצליחה לגמור אני ממש מתוסכלת ניסינו את כל התנוחות האפשריות וגם שהוא מאונן לי זה גורם לגירוי אבל לא עצום כאורגזמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווווווף
נערה07/05/2011את יכולה אולי לתאר לי אך בחורה גומרת כאילו מה היא מרגישה ומה יוצא ממנה ?
יכול להיות שאני לא באמת מבינה את המושג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף !!!!!!!!!!!!
נערה08/05/2011למה אני מרגישה את הלחץ הזהה בבטן התחתונה לפעמים ממה זה נובע ? והוא לפעמים נגעל לרדת לי הוא אומר שהוא בחיים לא ירד לבחורה ושזה בחיים לא קרה לו שבחורה לא הצליחה לגמור אני ממש מתוסכלת ניסינו את כל התנוחות האפשריות וגם שהוא מאונן לי זה גורם לגירוי אבל לא עצום כאורגזמה...
את יכולה אולי לתאר לי אך בחורה גומרת כאילו מה היא מרגישה ומה יוצא ממנה ?
יכול להיות שאני לא באמת מבינה את המושג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף !!!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2011שוב כל בחורה והאורגזמה שלה...
אמליץ לך לקנות את הספר לעצמך של לוני ברבך
לגבי הלחץ בבטן אני מעדיפה שתבררי אצל רופאי נשים...
לגבי לא קרה לו בחיים שבחורה לא גמרה...לא צריך להאמין לכל דבר יכול להיות שהוא חושב כך...אך זה לא מחייב שכל בחורה באמת גמרה לו...יש שעושות כאילו מבלי שהוא ידע מכך.
הרעיון להינות לא צבירת נק' ואני חוזרת אפשר להינות בגדול מבלי האורגזמה ...אם תתני לעצמך להינות לוא לשאף לאורגזמה כמטרה אולי זה יגיע! ושוב לא רק מחדירה,אצל הרבה בנות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)