מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורך הפין בגיל 27ניסים07/05/2011
אני בן 27 בריא דרך כלל אך יש לי בעיה אחת שמתרידה אותי כל הזמן ובכל דקה הפין שלי מאוד קטן לעומת הגיל שלי אני לא זוכר שהפין שלי גדל מגיל 17 עד יומי זה אורך הפין בזקפה אולי 16 אבל שהוא ישן רק הטבעת העליונה של הפין רואים כל כל הפין חוזר אחורה ונראלי נכנס בתוך כיס האשכים ולפעמים יש לי כאבים באשך שמאל ולפעמים הפין בקושי עומד ואם הוא עומד אז הוא לא חזק ורך כזה אני נשוי וזה מפריע לי מאוד פניתי לרופא משפחה והסברתי לא את מצבי לדעתו שזו לא מחלה או משהו והוא לא נתן לעשות שום בדיקה מה עלי לעשות אנשים עזרה בבקשה מכם ואם מישהו יודיע איזה בדיקות צריך לעשות אני אשמח מאוד
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך הפין בגיל 27 - תגובה
דניאלה פרייפלד07/05/2011אתה מתאר כמה וכמה קשיים...
מה הגודל בזיקפה
ממתי יש קושי בזיקפה... והאם משהו קרה, שאתה יכול לשים עליו אצבע בסיבות הזמן שאתה מתאר שהזיקפה אינה קשה דיו..
ואם אתה חושב שהוא נסוג ויש כאבים , כדאי ללכת לאורולוג
יכול להיות שיש משהו רפואי ו/או נפשי...
לא לשכח שאישתך בחרה להתחתן איתך, עם גודל הפין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)