מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה קשור...דנה07/05/2011
שלום דניאלה, אשמח אם תעזרי לי בקשר לבעיה קטנה שממשיכה אצלי כבר המון זמן.
אני בת 15 וחצי, והיה לי חבר ששכבנו ליפני שנתיים ואהבתי אותו ויכלתי כמעט תמיד ליגמור מחדירה. אחריו היה לי עוד חבר, שגם אהבתי ודי עדיין אוהבת למרות שניפרדנו. לא שכבנו אבל יכלתי ליגמור מיבש וסתם מלהתחרמן איתו.. אחריו היו לי סטוצים, שזה די חדש לי, הקטע זה שאני לא יכולה ליגמור בסטוץ, משהו מציק לי ומטריד אותי. אני לא יודעת. משהו במשיכה לא אותו הדבר.. אני לא יכולה להנות ב 100%. זה בכלל קשור לרגשות שלי? הוא גם ירד לי והסקס עצמו משך המון זמן, ופשוט לא יכלתי ליגמור. אני עדיין מדמיינת לפעמים את האקס שלי, אבל זה לא מפריע לי כמו פעם. לפעמים אני מרגישה אשמה כשאני עושה את זה עם מישהו אחר שהוא לא הוא, אבל חייבים להמשיך הלאה ואני גם חייבת להנות כי אם לא אשתחרר אני אשקע בדיכאון. חח מה שמעציב אותי זה שזה לא מצליח לי..ואני לא יודעת מה לעשות. זה מוקדם בשבילי להיות בקטע של סטוצים? אולי בגלל זה זה לא מצליח? אני כבר לא יודעת:/ תעזרי לי בבקשה? תודה רבה, דנוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה שלך טמונה בשאלה שלך
מירב שרון07/05/2011את בעצמך מספרת שכאשר היית בקשרים משמעותיים, והיו לך רגשות כלפי בן הזוג, הצלחת לגמור ובסטוצים זה לא הולך,משמע שאת צריכה להרגיש רגשות כלפי בן הזוג, זה לגיטימי, בעצם להגיע לאורגזמה זה לאבד שליטה טוטאלית זה שיא האינטימיות והגיוני שתרגישי בנוח לעשות זאת כאשר את נמצאת עם מישהו שאיתו את מרגישה ביטחון, אמון, פתיחות וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)