בדיקה אצל גניקולוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אצל גניקולוג
    שירה
    07/05/2011

שלום אני בת 17 ויש לי שאלה ממש חשובה- אני עדיין בתולה אבל חברות שלי בטוחות שאני וחבר שלי שכבנו ואני לא רוצה לספר להם שזה לא נכון. אחת מהן ממש מכריחה אותי לבוא איתה לגניקולוג, ואני לא רוצה ללכת כי אני מפחדת שהיא תגלה..
    השאלה שלי היא דבר ראשון, אם אני עדיין בתולה, יש צורך ללכת לבדיקה שיגרתית אצל גניקולוג? ואם כן מה הבדיקה הזאת כוללת?
    דבר שני, אני זוכרת שפעם אחת שהייתי בבית חולים ולקחו אותי שם לבית חולים לנשים, הרופא רצה לבדוק אותי והוא שאל אם כבר קיימתי יחסי מין ובגלל שאמרתי לו שלא הוא אמר שהוא יצטרך לעשות בדיקה חיצונית לא פנימית.
    אם עדיין לא קיימתי יחסי מין אין סיכוי לבצע את הבדיקה הזאת שמכניסים משו לרחם? כי אמרו לי שזאת בדיקה יותר מדוייקת..
    אשמח לתשובה מהירה.
    תודה רבה [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אצל גניקולוג

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    08/05/2011

אם את עדיין בתולה חשוב לציין את זה בתחילת הפגישה כדי שלא תצטרכי לעבור בדיקה גינקולוגית. אני מבינה שאת מושפעת מהלחץ של חברה שלך, לה הרי יש רק כוונות טובות, ובכ"ז אל תתני לזה להלחיץ אותך, זה לא עניינה זה עניין אישי שלך וכך זה צריך להישאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

שירה
    08/05/2011

קודם כל תודה על התשובה המהירה, אבל עוד משהו, אם הוא לא עושה בדיקה פנימית, אז זה רק אולטרסאוד? יש בכלל בישביל מה לבוא אם אני עדיין בתולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט יש סיבה להגיע

מירב שרון
    14/05/2011

כל אישה צריכה לעבור מעקב גינקולוגי כל חצי שנה, בין אם את בתולה ובין אם לא. תיקון -אם יש פציעה מבפנים אז אני מניחה שכן תהיה בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו