חשש להריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון.
    אלכס
    14/05/2011

אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
    אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון.

הוספת תגובה

• לאלכס שלום

מירב שרון
    15/05/2011

לשטוף את עצמך אחרי סקס לא יעזור למנוע הריון לא רצוי. פספוס של גלולה אחת במהלך החודש פוגע ביעילות של הגלולה כאמצעי מניעה אלא אם כן לקחת אותה למחרת עד 12 שעות מהשעה הקבועה שאת לוקחת אותה ביום יום. אם זה המצב אז אין לך ממה לחשוש. אם לקחת את הגלולה למחרת מעבר לזמן הזה אז יש סיכון ויתכן שיש מצב לפוסטינור. מאחר וניתן לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע שקיימת יחסי מין, כדאי לחכות עד הרגע האחרון ולראות אם בכ"ז מגיע המחזור כי אמרת שיש כאבי מחזור, אם יש מחזור אז אין הריון כמובן. את מוזמנת לבקש עוד חוו"ד מפורום רפואת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ..

אלכס
    15/05/2011

המחזור אמור להיות עוד 3 ימים. לחכות? אגב, אני בת 17. אז אנלא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני לקיחת פוסטינור

מירב שרון
    15/05/2011

תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לקחתי בסוף פוסטינור.

אלכס
    19/05/2011

היו לי כאבי בטן ואני כמעט בטוחה שאלה כאבי מחזור. המחזור שלי מאחר כבר ביום. הוא אפעם לא איחר. אני מקבלת אותו על היום שהוא צריך לבוא. קראתי הרגע בהוראות של הגלולות שאני לוקחת שאם שכחתי לקחת גלולה בשבוע השלישי אז אני יכולה להפסיק לקחת את הגלולות מה שאומר שאינמצב שאני בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבררי מול פורום רפואת נשים

מירב שרון
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו