מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריון.אלכס14/05/2011
אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס שלום
מירב שרון15/05/2011לשטוף את עצמך אחרי סקס לא יעזור למנוע הריון לא רצוי. פספוס של גלולה אחת במהלך החודש פוגע ביעילות של הגלולה כאמצעי מניעה אלא אם כן לקחת אותה למחרת עד 12 שעות מהשעה הקבועה שאת לוקחת אותה ביום יום. אם זה המצב אז אין לך ממה לחשוש. אם לקחת את הגלולה למחרת מעבר לזמן הזה אז יש סיכון ויתכן שיש מצב לפוסטינור. מאחר וניתן לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע שקיימת יחסי מין, כדאי לחכות עד הרגע האחרון ולראות אם בכ"ז מגיע המחזור כי אמרת שיש כאבי מחזור, אם יש מחזור אז אין הריון כמובן. את מוזמנת לבקש עוד חוו"ד מפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
אלכס15/05/2011המחזור אמור להיות עוד 3 ימים. לחכות? אגב, אני בת 17. אז אנלא יודעת מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני לקיחת פוסטינור
מירב שרון15/05/2011תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקחתי בסוף פוסטינור.
אלכס19/05/2011היו לי כאבי בטן ואני כמעט בטוחה שאלה כאבי מחזור. המחזור שלי מאחר כבר ביום. הוא אפעם לא איחר. אני מקבלת אותו על היום שהוא צריך לבוא. קראתי הרגע בהוראות של הגלולות שאני לוקחת שאם שכחתי לקחת גלולה בשבוע השלישי אז אני יכולה להפסיק לקחת את הגלולות מה שאומר שאינמצב שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבררי מול פורום רפואת נשים
מירב שרון19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)