כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    עידן
    16/05/2011

אני כותב ומנגן על גיטרה ביד ימין, אבל אני יכול לאונן בשתי ידיים, שזה די מוזר כי אני חושב שזה משהו שקורה רק בתקופה האחרונה (לפני זה אוננתי רק בימין) אני רוצה לדעת אם לעשות דברים (כמו לנגן בגיטרה או לכתוב) זה מיומנות שאפשר לפתח ככה פתאום, ולמה אני יכול לעשות רק את זה ולא הדברים האחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• לא כ"כ הבנתי את שאלתך

מירב שרון
    16/05/2011

נא לחדד אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירב

עידן
    22/05/2011

טוב אז שאלתי מירב, היא אם כתיבה או נגינה על גיטרה הן פעולות שאפשר ללמוד עם הזמן, כי כמו שכתבתי לך יכולתי לאונן רק ביד ימין ועכשיו אני יכול גם בשמאל אבל אני לא יכול לכתוב ולנגן גיטרה בשמאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    22/05/2011

אני מניחה שזה עניין של תרגול, ברור שיש צד שיותר חזק אם זה צד שמאל או צד ימין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו