מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותקרן20/05/2011
היי אני בת 18 ואני מתכוונת לקיים יחסי מין בפעם הראשונה שלי... ביררתי כבר הכל ואני יודעת שאני צריכה לקחת גלולות במשך 21 יום וכו' השאלה שלי היא מאיזה יום של לקיחת הגלולות אני מוגנת מהריון? זאת אומרת כמה גלולות אני צריכה לקחת ואז להתחיל לקיים יחסי מין, ? אני צריכה קודם לסיים חבילה שלמה במשך 21 יום ורק אז לקיים יחסים או שאני מוגנת מהיום הראשון שלקחתי את הגלולה הראשונה? מצטערת על הבורות אבל ההורים שלי לא בדיוק הורים שמדברים על הנושא הזה אז אני לא כל כך מבינה...תודה מראש, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד20/05/2011אין על מה להצטער!!!!
וכדי לקבל תשובה מהימנה יותר תפני את שאלתך בפורום לגניקולוגה -נערות
ובכל מקרה אני ממליצה להשתמש בקונדום ...עד שמתרגלים לקחת גלולה יום יום ....
וכל הכבוד על האחריות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בקשר לגלולות בפעם הראשונה
אביגיל25/05/2011את לא אמרת איזה גלולות את לוקחת אבל כשאני התחלתי גלולות לפני שנה בערך הרופא שלי נתן לי גלולות פליים והוא אמר לי שאני צריכה להתחיל לקחת מהיום הראשון של המחזור..ואז את כבר מוגנת מאותו יום...אבל מהלחץ של ההתחלה השתמשתי גם בקונדום בהתחלה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)