מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה....01/01/2008
שלום
אני מבקשת שתסבירו לי איך אני מרגישה כשאני מגיעה לאורגזמה,גומרת..
אני וחבר שלי כבר כמה פעמים שוכבים וגם מכניס לי אצבעות כי הוא יודע שמחדירה לא כולן גומרות
אז בבקשה תסבירו לי איך הרגשה..מה מי מו..
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...בבקשה
....02/01/2008בבקשה תענו לי אני מאוד צריכה את המידע הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון03/01/2008מה זה אורגזמה? אורגזמה, או מה שנקרא "לגמור", ולהגיע לסיפוק. זוהי חוויה גופנית חזקה שהרגשתה (ולכן גם תיאורה) משתנה מאדם לאדם. לא כל הגברים ולא כל הנשים חשים אותן תחושות, ויש גם הבדלים באורגזמות של שני המינים. לבנים ולגברים קל יותר להגיע לאורגזמה, לבנות ולנשים קשה קצת יותר ובדרך כלל הן זקוקות לקצת יותר זמן וריכוז כדי להגיע לסיפוק מיני. האורגזמה של הבנים נראית לעין: הם פולטים זרע, ולאחר כמה זמן הזקפה שלהם נעלמת, והפין חוזר להיות רך. האורגזמה הנשית, לעומת זאת, אינה נראית לעין הבנות לא פולטות זרע, אך חלקן מפרישות בשלב הזה יותר נוזלים מהנרתיק. בכל מקרה מדובר בתחושה של בניית מתח (מיני) בגוף שסופה פורקן והרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)