אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    בן 15.5
    27/05/2011

אהלן. לאחרונה אני מרגיש "צורך" לאונן יותר ממה שהייתי מרגיש פעם - בערך כמה פעמים בשבוע, ואני באמת עושה זאת כמה פעמים בשבוע (בדר"כ לא כל יום ולא יותר מפעם אחת ביום). רציתי לדעת אם כאשר ייגמר גיל ההתבגרות גם ה"צורך" לאונן ירד, או שזה יישאר ככה (אולי אפילו יתגבר)?
    אני ממש פרנואיד ואני חושש מהתמכרות לאוננות (ואולי בעתיד גם לסקס) ואני באמת באמת לא רוצה להתמכר לזה...

עוד משהו, מדי פעם אני גם צופה בפורנו, ואני תמיד מרגיש אשם אחרי זה ואני לא יודע בדיוק למה. אני נורא חושש שזה יגרום לי טראומות, "שריטות" (בשכל, לא פיזית) או לא יודע מה... זה באמת יכול לגרום לכל מיני דברים רעים שכאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• הכול עניין של מינון

מירב שרון
    28/05/2011

יותר מדי משום דבר זה לא טוב, כנ"ל לגבי אוננות וצפייה בפורנו אך המינון שאתה מתאר נשמע בגדר הסביר, אל דאגה. רק קח בחשבון שפורנו אינו משקף את המציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן אישי

עמית
    28/05/2011

אני יכול לספר לך שכשאני הייתי בגילך אוננתי לפעמים גם 4 פעמים ביום (הייתי ספורטאי וממש היה לי טוב עם זה). היום אני עושה את אותו מספר פעמים אבל בחודש... אז אל דאגה אחי.. יהיה טוב. אני היום בן 17

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו