לא נימשך לבנות גילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נימשך לבנות גילי
    :)
    02/01/2008

אני בן 14 ומאז ומעולם לא נימשכתי לבנות בגיל שלי ואני נימשך בצורה חזקה לנשים מבוגרות (30+)
    יש לי פנטזיה לענג ולעשות סקס אם משיהי מבוגרת אני נורא רוצה לממש את זה,האם יש נשים בגיל הזה שירצו לישכב אם נער בגיל שלי? שמעתי שלא חסר כאלה,מה אני יכול לעשות אני נורא רוצה לעשות את זה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נימשך לבנות גילי

הוספת תגובה

• גם 16 יכול ליהיות נחמד אבל אני נורא

:)
    02/01/2008

רוצה מבוגרת ומה מגעיל בזה? אני רוצה אז מה הבעיה כאן?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/01/2008

בפנטזיות הכול לגיטימי. לגבי מימוש של הפנטזיה הספציפית שלך, החוק כיום אינו אוסר על אישה בוגרת לקיים קשר אינטימי עם קטין, אלא רק אוסר על בעילת קטינה ממין נקבה, אך על שולחן הממשלה מונחת בימים אלה הצעת חוק לתיקון חוק זה אשר יכלול את שני המינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את רוצה לומר שאישה מבוגרת יכולה

אבי
    03/01/2008

לעשות סקס אם ילדים קטנים?! אז איך קראתי לא מעט כתבות באמריקה על נשים שנעצרו כששכבו אם קטין? בארץ את החוק הזה?! בושה למדינה החוקים בנושא לטובת הנשים בילבד לנשים בארץ מותר לאנוס ילדים קטנים והחוק מאשר את זה!... לילד אל תעשה את זה תיתרחק מסוטים/ות ברשת וביכלל אתה עלול להיתחרט על זה כל החיים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי שלום

מירב שרון
    04/01/2008

העבירה הרלוונטית היחידה שיכולה להיות היא "מעשה מגונה", ולשם כך הקורבן צריך להיות מתחת לגיל 14 (בשני המינים). אם בין 14 ל-16, צריך שיהיה יחסי תלות כדי שניתן יהיה לשפוט אותה (להבדיל ממקרה של בת 14 עד 16, שמספיק להוכיח שהגבר גדול ממנה מעל 3 שנים, וזה נחשב כאונס).

לדברי פרופ' רון שפירא, ברור שככלל החוק הפלילי אינו נוהג באופן דומה בין גברים לנשים. בעילת קטינה נחשב כעבירה חמורה בעוד שבעילת קטין כלל איננה עבירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו