טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כתבתי פה לפני כ-חצי שנה .. כלום לא ישתנה. שמי בן אני בן 18 , הבעיה היא גודל איבר המין בערך 13-14 בזיקפה . זה משהו שאני לא מפסיק לחשוב אליו ולא מבין למה אצלי זה ככה .. האמת זה מוריד לי את הביטחון מאוד וזה משגע אותי במיוחד הבושה משגעת אותי השאלה היא האם אני יכול לעשות עם זה ממשהו ? תכשיר , משחה ? והאם בכלל הבעיה היא אצלי ? בעיה פסיכולוגית כולשהי ?
ואני יכול לספק בחדירה את הבחורה כמו שצריך ?
מה אני צריך לעשוווות ?
תענוו לי בכנות , הכי חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורך הפין שלך בטווח הנורמה. ההתעסקות המרובה שלך סביב זה הנה מיותרת, הכול בסדר אצלך, תרגיע. רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה כך שהאורך בכלל לא רלבנטי. חוץ מזה בחדירה אם כבר מה שחשוב זה העובי ולא האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד