בעיה רצינית 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית 2
    איתי
    30/05/2011

זה שוב אני בן ה17 בתול
    רציתי לדעת זה טבעי את בטוח לאונן הרבה זמן הקטע שלא סיפרתי עליו זה הקטע שאני מידי פעם לוקח לאחותי חזיה ותחתון מלביש על כרית וכאילו שוכב איתה
    לא יודע מה לעשות את חושבת כדי ללכת לזונה ואולי זה יוריד לי את ההורמונית והחשק לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית 2

הוספת תגובה

• לאיתי שלום

מירב שרון
    30/05/2011

ללכת לזונה זה ממש לא הפתרון, זה יכול ליצור אצלך "שריטות" בעתיד מבחינת יכולת ליצור זוגיות ומיניות בריאה אם הפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהי שאתה משתמש בגוף שלה כמו חפץ ולאחר מכן משלם על זה. באוננות מותר לך לפנטז, אין כללים בפנטזיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

איתי
    31/05/2011

תודה על העזרה אבל הקטע זה את חושבת שזה בסדר שאני כאילו מלביש את הכרית שלי עם חזייה ותחתון ומתחיל לשכב איתי כאילו היא בחורה
    אני לא יודע מה לעשות כל היום אני חרמן ועומד לי תמיד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    31/05/2011

זה מאוד טבעי ונורמלי בגילך שאתה "חרמן" כל היום כי ההורמונים משתוללים והדחף המיני גבוה. לגבי השימוש בכרית עם חזייה ותחתון של אחותך, זה לא מזיק לה שאתה מפנטז עליה, כל עוד זה נשאר אך ורק בפנטזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו