לדעת לפנק אותה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעת לפנק אותה
    חסוי
    31/05/2011

אני יש לי חברה ואנחנו נשכב ביחד בקרוב הייתי רוצה לדעת אם יש דברים שהיא נהנית מהם יותר ... רציתי לדעת איפה נקודת ה ג שלה? ו מה אפשר לעשות כדי שתהנה יותר? באיזה צורה צריך להכניס את האיבר מין שלי מעגלית יש זווית מסוימת ? אם אני כשמכניס את האיבר מין צריך לגעת בנקודת ג ?ואיזה נקודות עוד יש לה ?שגורמות לה לאורגזמה טובה חוץ מנקודת ה ג למשל הדגדגן? אני יודיע שהם נקודות רגישות אצלה אבל אני לא יודיע מה לעשות איתן? . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדעת לפנק אותה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    31/05/2011

נקודת הג'י שנויה במחלוקת. יש כאלה שאומרים שהיא קיימת ואחרים שאומרים שלא. בכנס סקסולוגי עולמי שהתקיים ב-2009 בשוודיה הסבירו שנקודת הג'י זה בעצם החלק האחורי של הדגדגן. בעקרון אם היא קיימת, בעזרת החדרת אצבע לנרתיק בצורת "בוא הנה" כך מגיעים לאותה נקודה. שאלת איזה עוד דרכים ניתן לענג את בת הזוג, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן. הדרך הכי טובה לענג את חברתך זה על ידי כך שתדבר איתה ותשאל אותה מה מענג אותה, בהנחה שהיא יודעת איך לענג את עצמה ויכולה לכוון אותך כדי שגם אתה תוכל לענג אותה. אותו כנ"ל לגביך, אתה יכול לדבר איתה ולכוון אותה איך לענג אותך. הכי חשוב לא לשכוח אמצעי מניעה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו