מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה.גל01/06/2011
שלום לכם. רציתי לשאול לי יש איבר נורא גדול ועבה. אני שומר דת. ואני עוד מתחתן ואני לא יודע אם אוכל בלילה נראשון להכניס את האיבר לאיבר האישה. ואצלנו אני לא יכול לשחק לפני עם אצבעות וכדו' כי ברגע שיוצא דם(היא בתולה) היא נאסרת עלי(נדה) רציתי לשאול מה עלי לעשות אם יש אופן או דרך כן מצד אחד להחדיר בלילה הראשון אבל שלא יכאב יותר מדי וכדו'. תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה. - תגובה
דניאלה פרייפלד01/06/2011גל כל הכבוד על זה שאתה פונה ....
כן יש, אך אני לא יכולה להבטיח שזה 100% הצלחה !!!!!
אתה רק יכול לנסות בתקווה ש...
עכשיו לשניכם זה פגשיה מאד מלחיצה זו הפעם הראשונה שאתם מראים את גופכם לאחר ונוגעים בגופו של אחר וזה מלחיץ במיוחד אוכ' דתי כי גדלתם עם איסור גדול ופתאום מותר...
אז להתחיל בדיבור תומר לה שאתה מבין שיכול להיות קושי ואולי חשש פחד מהלא ידוע...ושתיגשו לזה לאט...
לא ישר פין פות...
רצוי להתחיל בנגיעות בידים להכיר את הגוף שלה ,לשים לב לתגובות שלה אם היא חופשיה או מאד מתוחה ולא נרגעת אלא עוד יותר במתח המגע..אם אתה מרגיש שהיא נרגעת יש אופטימיות...אם במתח ומתכווצת :(
אם היא מרשה, תנשק....ממש תן לזה זמן אפשר להתחיל במסג' בשער ולרדת ....
ואז שאתה מרגשי שהיא לא כל כך מתוחה וגם אתה כבר פחות חושב אלא יותר מרגיש
לשחקה בפתח הפות עם הפין מסיב מעלה מטה....ואז (תקנה חומר סיכה על בסיס מים ושים על הפין) תנשה בעדינות !!! להחדיר לאט לאט...אתה לא חייב על הפעם הראשונה להחדיר את כולו...גם חצי עושה את העבודה ותוכל לגמור ...והיא לא בתולה...
אני מקווה שעזרתי
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)