טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כמעט בת 16, ילדה עם ראש על הכתפיים. יש לי חבר בגילי, גם הוא בסדר. מדי פעם, בביתו, אנחנו מתפשטים וחוקרים את גופו של האחר. בלי חדירות ובזהירות רבה. רק חוקרים. מסתכלים, נוגעים. אני ממש מתביישת בשיער שיש לי באיזור איבר המין שלי. הוא טוען שזה לא מפריע לו אבל אני די מתביישת. לגלח / לעשות שעווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיער ערווה זה טבעי,זה חלק מהסימנים המשניים של התפתחות מינית תקינה אצל נערות מתבגרות. אנחנו חיים בחברה עם כל מיני מסרים חברתיים ביניהם שחלק זה יפה ובתקשורת מפציצים אותנו בפרסומות לגבי הסרת שיער בלייזר וכד'. חשוב שתכירי בהשפעה של המסרים החברתיים הללו על כך שאת כיום מתביישת במשהו שהוא חלק טבעי מהגוף שלך. מה שאת בוחרת לעשות עם זה, להוריד, לסדר, מה שלא יהיה,זה תלוי בך, חשוב שתרגישי בנוח עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד