מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע כבר מה לעשותאיתי03/06/2011
די אני לא יודע מה לעשות יותר אני חרמן כל היום אני מאונן מלא וכל פעם בתנוחות שונות וסרטים כחולים נהייתי מכור לאוננות
הקטע שזה בא עם מצב כזה שאני מתחיל לפנטז כאילו אני באמת חודר אני שוכב עם כריות
או שאני מכניס את האיבר שלי לתוך החור בגליל נייר טואלת
אני מחדיר את האיבר שלי באביזרים כבר ואני חרמן על כל דבר וכל היום אני עם זקפה אני על היום משפשף
אני מרגיש שאני לא מסוגל לעבור את היום בלי לאונן בין 5-8 פעמיים
מידי פעם שאני מאונן אני מדגדג את שק האשכים שלי ואת כול האזור שם זה גורם לי אורגזמה חזקה לאללה
הקטע חברים שלי אומרים שהם גומרים בטיפות ולאט אני שאני גומר יוצא לי שפיך כמו שאני עושה פיפי אותו דבר יוצא לי מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי שלום
מירב שרון04/06/2011אתה מתאר מצב של התמכרות לפורנו ולאוננות, אם זה מפריע לך בחיים היום יום ומונע ממך לעשות דברים אחרים שהם חשובים, אני מציעה שתפנה לייעוץ מקצועי, תחפש סניף של "דלת פתוחה" שהכי קרובה לאזור המגורים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)