מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה עזרה דחוף בנוגע לירידותחסוי03/06/2011
יש לי איזה מישהי שלומדת איתי והיא כל הזמן אומרת לי "תמצוץ לי"
עכשיו פעם היא לקחה לי את היד ולחצה אותה השדיים שלה ופעם שהיא אמרה לי למצוץ לה אז עניתי לה בצחוק בואי ואז היא אמרה לי יאלללה בוא אבל לא באתי...
בקיצור אני רוצה למצוץ לה בפעם הבאה אני רק צריך שמישהו יסביר לי איך בדיוק ומה לעשות לה שם למטה... ואנחנו בני 14
תודה מראש ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה עזרה דחוף בנוגע לירידות - תגובה
דניאלה פרייפלד03/06/2011ההצעה שלי ..לא ולא...
כך אני לא ממליצה לך להתחיל את חיי המין שלך...
ובנוסף יכול להיות שתסתבך איתה...חבל
לך תאונן ותפנטז עליה ומה היתה רוצה לעשות יחד איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעזרה שלך
חסוי04/06/2011תודה לך על נעזרה אבל אני צריך עוד משהו קצת נמאס לי מלאונן ככה וזה מעצבן אותי יש משהו דאני יוכל לעשות שיעשה את זה יותר טוב וכיפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעזרה שלך - תגובה
דניאלה פרייפלד04/06/2011תגוון....
לא צריך לאונן בדרך אחת, אפשר כל עוד זה בפרטיות ואתה לא גורם לפציעה . לגוון תנוחות שונות ישב רטוב תנסה עם קונדום,לראות איך זה ו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך עוד משהו סליחה שאני מציק
חסוי04/06/2011אני ממש ממש רוצה לעשות משהו שיגרום לי להרגיש כאילו מוצצים לי או כאילו אני מזיין משהו
ואני לא יודע איך יש משהו שאני יכול לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תפנטז את זה
מירב שרון04/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)