טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
די אני לא יודע מה לעשות יותר אני חרמן כל היום אני מאונן מלא וכל פעם בתנוחות שונות וסרטים כחולים נהייתי מכור לאוננות הקטע שזה בא עם מצב כזה שאני מתחיל לפנטז כאילו אני באמת חודר אני שוכב עם כריות או שאני מכניס את האיבר שלי לתוך החור בגליל נייר טואלת אני מחדיר את האיבר שלי באביזרים כבר ואני חרמן על כל דבר וכל היום אני עם זקפה אני על היום משפשף אני מרגיש שאני לא מסוגל לעבור את היום בלי לאונן בין 5-8 פעמיים מידי פעם שאני מאונן אני מדגדג את שק האשכים שלי ואת כול האזור שם זה גורם לי אורגזמה חזקה לאללה הקטע חברים שלי אומרים שהם גומרים בטיפות ולאט אני שאני גומר יוצא לי שפיך כמו שאני עושה פיפי אותו דבר יוצא לי מלא מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד