חשש מהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהיריון
    מרינה
    09/06/2011

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין, וכ10 שניות לאחר שהתחלנו, הוא יצא ממני לפתע, הוריד את הקונדום והראה לי שהוא קרוע.
    הוא אמר שהוא לא גמר ולא היה קרוב לגמירה בכלל. אני מניחה שבמצב כזה גם "טיפות האהבה" שלו נזל בכמות מעטה, אך אני עדיין חוששת. אם זה משנה משהו, זה קרה כשבוע לפני שאני אמורה לקבל מחזור.

אגב, חבר שלי טוען שהקונדום לוחץ לו על הפין. אני מאמינה שיכול להיות שזאת הסיבה שהוא נקרע. אבל מצד שני, לפי מה שהבנתי - הקונדומים לא באים בגדלים שונים, מלבד רגיל וXL. לבי הXL שמעתי שהם גדולים מאוד, והפין של חבר שלי אמנם לא קטן, אבל אני לא בטוחה אם הוא יוכל למלא אחד כזה.

אז השאלות שלי הן - מה הסיכויים שלי להיכנס להיריון? מה לעשות עם החבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהיריון

הוספת תגובה

• חשש מהיריון - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/06/2011

אין ברירה צריך לחכות לוסת תנסי כמה שיותר לא לחשוב שמע את אולי...כלומר לא להכניס את עצמך ללחץ כי זה יכול לעכב את הוסת.אם בכל זאת את לא מקבלת תעשי בדיקה ביתית.
    לגבי קונדומים יש גדלים וכל חברה שונה אז מומלץ לנסות כמה חברות עד שימצא את המתים לו. ואלי הוא שם לא נכון אין לשים עד הסוף צריך להשאיר את החלק הצר ריק...כלומר לא מותחים את הקונדום על הפין עד הסוף...
    בתקווה שלא..
    ועוד דבר אם את בקשר חם ואוהב שאת חושבת שימשיך את יכולה לקחת גלולות או אמצעי אחר אם לא תמצאו קונדום מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עדיף

יעל
    09/06/2011

ללכת לקנות נורלבו או פוסטי?
    אני לא הייתי לוקחת את הסיכון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עדיף - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/06/2011

לגבי פוסטינור ואחר יש לברר עם רופאי נשים -נוער בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו