מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה לא יודע מה לעשות! בן 17אלמוני11/06/2011
עוד פחות משבועיים הולכת להיות הפעם הראשונה שלי (לא שלה)
ואני והיא דיברנו על זה המון והכל
והיא לא הסתירה שהיא רוצה גדול והבעיה שיש לי ממש רחוק מגדול
ושמעתי על המון דרכים להגדלה של האיזור הזה
יש את המשאבות אבל קראתי שזה מגדיל רק ב-2 סנטימטר מקסימום ואני צריך להגדיל יותר מזה \:
ומילא אם היא הייתה אומרת שזה לא יפריע לה הגודל אז עוד הייתי מתנחם בזה אבל זה כן מפריע לה
אז אני באמת חייב עזרה אני שתתנו לי דרכים להגדיל אותו כמה שיותר בכמה שפחות זמן
אני מוכן לקחת סיכון על נזקים
אגב יש לי בערך 11 סנטימטר :(
ובגלל שהיא כבר עשתה את זה הרבה פעמים היא אמרה שהיא רוצה גדול וכבר התרחב לה שם
קיצור אני עוד שניה בוכה פה על זה אני רוצה שיהיה לי יותר גדול ואני לא יודע איך
כמה אמרו לי שחשובה הטכניקה,אבל מה הטכניקה? איך אני אגרום לה להינות אפילו אם יש לי 11 ס"מ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה לא יודע מה לעשות! בן 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד11/06/2011חבל שהפעם הראשונה שלך כבר מתסכל ומכניס אותך ללחץ מיותר...
אתה משחק באש!!! עוד לא קיימת קשר מיני מלא/לא מלא...והדימוי עצמי נפגע
אל תשחק באש אל תמיד את פינך בלחץ ...
תמצא לך משהיא שרוצה את גודל ראשך ליבך...ולא פינך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין צריך עזרה
אלמוני11/06/2011הלוואי וזה היה כל כך קל..
היום כל בת חשוב לה הגודל לא נראה לי שיש מישהי שזה לא חשוב לה.
ואת צודקת נכון אני מתוסכל זה לא בשליטתי
אבל זה לא עונה לי על מה ששאלתי
אין שום דרך להגדיל אותו לפחות באיזה 4 סנטימטר בזמן מינימלי ?
או איזשהי דרך לגרום לה להגיע לשיא (אורגזמה) גם אם יש לי 11 ס"מ ?
אני מתחנן שתעזרי לי אם יש איזשהי דרך שאת מכירה או שמעת עליה או שהיא רק נסיונית אפילו.
אני מוכן לנסות הכל פשוט הכל !
אני לא יכול לתאר כמה קשה לי עם זה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין צריך עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/06/2011צר לי שכך אתה חושב על כללללללללל הבנות
לא, לא ניתן להאריך את הפין
ואורך הפין אינו קובע את עוצמת האורגזמה הנשית!!!!!
וצר לי מאד על הפעם הראשונה שלך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין צריך עזרה
אלמוני12/06/2011אני לא יכול להישאר ככה,אני פשוט לא יכול !
מה יהיה אם היא תצחק עלי ? לא יהיה לי אומץ בחיים לעשות את זה שוב \:
את יכולה לפחות להסביר לי איך לגרום לה להגיע לאורגזמה ?
ואם אפשר תוכלי לפרט לי? נגיד לרדת וכל הדברים האלה אני לא יודע איך עושים \=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מבחורה
מישהי12/06/2011קודם כל אני רוצה להרגיע אותך - לא כל הבחורות רוצות להיות עם מישהו שיש לו איבר גדול, ואת זה אני אומרת לך מניסיון. איבר בינוני זה ממש סבבה, ויש גם בנות שפוחדות שאיבר מין גדול יכאב להן או ירחיב אותן יותר מדי.
דבר שני, אי אפשר להגדיל את איבר המין! כל המשחות והמשאבות הן רמאות שנועדה להרוויח כסף על חשבון אנשים תמימים/נואשים. אתה צריך להתרגל לגודל איבר המין שלך.
הבחורה שאתה חושב לשכב איתך נשמעת מלחיצה. וחוץ מזה - ממתי שוכבים לפני שהיא בכלל ראתה אותך ערום? אני מציעה שתנסה להתקרב אליה יותר ושתעשו עוד דברים לפני שאתם שוכבים. אם אתה כל כך לחוץ זה לא יצליח וזה יכול לעשות לך נזק עתידי.
אתה יכול לגרום לה להגיע לאורגזמה גם בלי חדירה. רוב הבחורות בכלל גומרות מאוננות או ממין אוראלי. עדיף שתנסה לרדת לה או לעשות לה ביד לפני שאתם שוכבים.
קצת קשה להסביר איך לרדת. אתה יכול ללקק לה את אזור הדגדגן, לנשק אותו, לשמוע איך היא מגיבה (אם היא נאנחת וכדומה) ולהמשיך לפי מה שנראה שהכי נעים לה. פשוט תלקק ותתעסק עם השפתיים שלה שם... היא בטוח תהנה (אני מתחרמנת רק מלחשוב על זה)
תנסה גם להרחיב לה את הישבן עם הידיים ולהתעסק עם הישבן שלה - לנשק ולמעוך אותו.
מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני12/06/2011באמת תודה רבה לך!
ואני אשמח אם איכשהו נוכל ליצור קשר אם יהיה לי עוד שאלות (את לא חייבת)
פשוט רע לי שאהבה יותר מידי תלויה ביחסי מין
ובמידות ודברים שלפעמים יכולים לפגוע בצורה מגעילה \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בולשיט - גודל לא קובע!
עמית21/06/2011אחי.. באמת שאין לך מה לדאוג. אם אתה רוצה לדבר איתי או משהו בשמחה אחי. אל תלחץ יותר מדי זה לא טוב בטח לא בפעם הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי אחרת12/06/2011דבר ראשון,אני בחיים לא הייתי אומרת דבר כזה לבן זוג שלי לפני שראיתי את שלו,היא בטח גרמה לך לסיוטים בלילה. מצטערת לשמוע
האמת ובכנות שהגודל לא חשוב לי כמעט בכלל,גדול מדי,כמו שזאת שמעליי אמרה זה יכול להיות כואב,ואין מה לעשות,זה מה שנולדת איתו,זה מה שיש. אם היא לא תרצה אותך בגלל זה,הפסד שלה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה אני אדבר איתה
אלמוני13/06/2011תודה רבה את לא מבינה כמה זה מנחם באמת תודה ענקית
וכנראה שאני אדבר איתה על זה ואם היא לא תרצה אותי אחרי זה
זה יכאב והכל אבל כנראה שאין לי ברירה
תודה רבה לכל מי שעזרה לי פה הלוואי והייתה לה את הגישה שלכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד בנות !!!!!
דניאלה פרייפלד13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)