מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעת קיום יחסי מיןנסטיה15/06/2011
שלום אני בת 18, חבר שלי ואני בייחד כבר שנה ו3 חודשים, ובתחילת הקשר שלנו שכבנו לעיתים קרובות מאוד, בכל יום כמה פעמים (בנוגע לאמצעי מניעה, אני לא לוקחת גלולות, אנחנו משתמשים בקונדום אבל לרוב אנחנו בכלל לא משתמשים באמצעי מניעה כלשהם), אך זה השתנה בהדרגה בארבעת החודשים האחרונים שעברו אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין. הוא היה מודאג מאוד בהתחלה והוא פחד שאולי זה בגלל שהרגשות שלי כלפיו השתנו, או כי הפסקתי להימשך אליו, אבל הבנו שהבעיה היא כאבים שהתחילו להופיע אצלי בהדרגה. תחילה הרגשתי תחושות צריבה וכאב אחרי כמה פעמים שקיימנו יחסי מין, בערך אחרי כל שלושה פעמים. ולאחר זמן הכאבים הופיע אחרי כל פעם שקיימנו יחסי מין וגם בזמן הקיום. כאשר פניתי לרופא לפני כחודשיים התברר כי הייתה לי פטרייה והוא נתן לי טיפול מתאים. ולפניי כשבוע הייתה לי דלקת וגינלית ופטריה וטיפלתי בזה. לפני יומיים חבר שלי ואני שכבנו והיו לי כאבים של צריבה נוראיים ולא יכלנו לשכב בכלל מרוב כאבים.
יכול להיות שיש לזה קשר למצב הנפשי שאני נמצאת בו, אני מרגישה מאוד לחוצה בזמן האחרון, מתוחה ועצבנית. יכול להיות שזה בגלל שאחרי חצי שנה בייחד התחלנו לריב הרבה, ריבים קטלניים ומעייפים שמלווים בצעקות, קללות, בכללי ריבים מעייפים. עם הזמן התחלתי להרגיש מאוד עצבנית ותשושה ובוכה מידיי יום בלי סיבה. התחלתי לפחד מדברים שונים שפעם לא הטרידו אותי כל-כך אם בכלל, ומעל כל זה הלחץ האדיר מהלימודים ומהמבחנים. אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד מפחדת שיש לי איזו בעיה רצינית. בבקשה תגידו לי מה עליי לעשות כדי שהכאבים יעברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד16/06/2011קודם כל להפסיק לנסות לתוקופת מה ,חדירה!!!
תתמקדו במיניות ללא חדירה תתני למקום להירגע...
קודם אתיחס למיניותך ללא כל קשר לטיב הקשר שלכם...
מפגש מיני לרוב צריך תנאים בסיסיים ואחד מהם שקט נפשי ואם את באה מתוחה בגלל מבחנים ותרודה ו... רוב הבנות ,אם מה שאת מתארת, לא יכלו לבא למפגש מיני ולהינות....את מתוחה גופך מתוח...
ובנוסף למה שמתרחש גופך "זוכר" את הכאב ,שהיה ועקב כך פנית לרופא ,אז לא רק שאת מתוחה ודואגת סביב המבחנים את מתוחה שאולי זה יכאב לך אז את עוד יותר מתוחה ..באיזור הנרתיק...
ובנוסף לזה, את אומרת שהיחסים, נכון להיום ,מתוחים..אז למה תגיעי למפגש מיני נינוחה ובציפיה לחוויה מענגת? הכל נגדך...אז לעצור
ואם בכל זאת יש מצב שאין מתח בניכם ,המפגש המיני ללא נסיון לחדירה.
תתני איזה שבועיים ללא חדירה ואז אני מציעה לך ללכת לגינקולוג/ סקסולוג ולברר איתו אם יש /אין לך ויסטיבוליטיס ,פצעים בפתח הנרתיק שנותנים תחושה של צריבה בזמן החדירה עד לכאב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם החשק הימיני שלי ירד
חסוי17/06/2011אני בקושי נותנת לחבר שלי לגעת בי באזורים אינטימיים וכאשר הוא נוגע לי בחזה (פיטמות) זה אפילו מציק לי ומעצבן אותי לפעמים, והוא צריך ממש להתאמץ כדי שאני יהנה מזה. אני ממש לא רוצה שזה יהיה כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם החשק הימיני שלי ירד - תגובה
דניאלה פרייפלד17/06/2011אני מציעה לכם לשבת ולדבר!!!!
אם יש קושי בקשר, אז בודאי, יהיה לך קשה לאפשר לעצמך להיות איתו בקשר מינית.
את בעצמך אמרת שיש מתח בקשר וכן צריך לדבר ולברר מה קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)