אני רוצה לשכב עם חבר שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לשכב עם חבר שלי
    גל
    21/06/2011

אני וחבר שלי כבר שנתיים וחצי ביחד ואנחנו מאוד מאוהבים אני כבר בת 17 והוא בן 18 אנחנו מאוד רוצים לשכב אבל אני תמיד אומרת לו שבפעם אחרת
    ואני לא מסבירה לו למה והוא לא מבין ! (זה לא בגלל המחזור החודשי )
    הבעיה שלי שאני חושבת שאיבר המין שלי (שלבתוכו הפין ניכנס )הוא ממש מכוער ולא נעים לי שהוא יראה
    מה אני עושה ? איך אני
    מתגברת על הבושה ?
    אני גם לא רוצה לבאס אותו ואת עצמי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה לשכב עם חבר שלי

הוספת תגובה

• לגל שלום

מירב שרון
    22/06/2011

כמה פעמים יצא לך ממש להסתכל על איבר המין שלך? בנים מגיל קטן צריכים לגעת בפין שלהם ולראות אותו כל פעם שהם נכנסים לשירותים לעשות פיפי. בשירותים ציבוריים הם רואים את הפין אחד של השני, איפה יוצא לבנות להסתכל אחת על השנייה באיבר המין? יש שונות מאוד גדולה מפות לפות, אצל כל אחת זה נראה אחרת ואין כזה דבר יפה יותר או יפה פחות, פשוט שונה אחת מהשנייה. יש ציורים שמראים את הדמיון של פות לפרח (תחפשי בגוגל את השם של האומן GEORGE O KEEFE. אם תחתכי תות באמצע ותסתכלי עליו תראי את הדמיון לפות. זה פשוט עניין של התרגלות והתיידדות עם החלק הזה בגוף שלך. כאשר את תרגישי מספיק בנוח עם החלק הזה בגופך יהיה לך הרבה יותר קל להרגיש חופשייה עם החבר שלך. בתור התחלה זה מצריך ממך לעשות קצת עבודה עם עצמך. אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר "לעצמ- מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך כחלק מהתהליך של להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו