מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה לשכב עם חבר שליגל21/06/2011
אני וחבר שלי כבר שנתיים וחצי ביחד ואנחנו מאוד מאוהבים אני כבר בת 17 והוא בן 18 אנחנו מאוד רוצים לשכב אבל אני תמיד אומרת לו שבפעם אחרת
ואני לא מסבירה לו למה והוא לא מבין ! (זה לא בגלל המחזור החודשי )
הבעיה שלי שאני חושבת שאיבר המין שלי (שלבתוכו הפין ניכנס )הוא ממש מכוער ולא נעים לי שהוא יראה
מה אני עושה ? איך אני
מתגברת על הבושה ?
אני גם לא רוצה לבאס אותו ואת עצמי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל שלום
מירב שרון22/06/2011כמה פעמים יצא לך ממש להסתכל על איבר המין שלך? בנים מגיל קטן צריכים לגעת בפין שלהם ולראות אותו כל פעם שהם נכנסים לשירותים לעשות פיפי. בשירותים ציבוריים הם רואים את הפין אחד של השני, איפה יוצא לבנות להסתכל אחת על השנייה באיבר המין? יש שונות מאוד גדולה מפות לפות, אצל כל אחת זה נראה אחרת ואין כזה דבר יפה יותר או יפה פחות, פשוט שונה אחת מהשנייה. יש ציורים שמראים את הדמיון של פות לפרח (תחפשי בגוגל את השם של האומן GEORGE O KEEFE. אם תחתכי תות באמצע ותסתכלי עליו תראי את הדמיון לפות. זה פשוט עניין של התרגלות והתיידדות עם החלק הזה בגוף שלך. כאשר את תרגישי מספיק בנוח עם החלק הזה בגופך יהיה לך הרבה יותר קל להרגיש חופשייה עם החבר שלך. בתור התחלה זה מצריך ממך לעשות קצת עבודה עם עצמך. אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר "לעצמ- מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך כחלק מהתהליך של להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)