מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מין עם החברה שליאורן ברזני24/06/2011
טוב שלום לצוות הרופאים פה,
שמי אורן ויש לי חברה שאני מאוד אוהב עד עמק הנשמה שלי הסיפור שלי
הוא ככה-הבעיה עם החברה שלי שאני מאוד אוהב אותה חולה עלייה?? אחרי לא מעט זמן שאנחנו ביחד,
8 חודש+ בהתחלה לא הייתה הסכמה מצידה לקיום יחסי מין מלא היא אמרה רק בחתונה עיקרון שלה כזה... לבינתיים היה מגע מיני עם הידיים שלי אבל מעבר לא! לאחרונה השתכנעה ...שיקרה בינינו רק אני צריך לחכות לה חודש חודשיים שתיהיה מוכנה עכשיו אנחנו התחלנו במין יבש כבר...בלי בגדים בקרוב מגע ישיר שזה ממש ליפניי חדירה אבל לחדירה עצמה היא לא מרגישה מוכנה היא טוענת שלא מרגישה מספיק צורך למין או רצון לזה, מנסה הכול שתרגיש בנוח אבל היא רוצה זמן לבינתיים מספקת אותי בשיטות שונות הידועות לכולנו מגע מיני עם הידיים,מין יבש,מגע ישיר וגם נגעה בי,ומה לא היה...בנינו קשר שיש בו הכול האהבה באמת גדולה ואמיתית,
בכול מיקרה איך אני מעורר לה את הרצון למין מלא שתרצה גם הגוף שלה מגיב פיזית לזה אבל בראש לא מרגישה שמוכנה או יכולה...כאילו זה ממש מופרד אצלה כזה בראש אין לה שום תחושה או רצון למין אבל הגוף שלה מגיב לזה בצורה מהירה
בנוסף חשוב לי לציין שהיו לה בעבר בעיות כגון שחלות פוליטיסטיות ולקחה גלולות בגלל זה יותר משנה וכרגע היא הפסיקה חודשיים בערך,היא כול כך רוצה שיהיה לה גם רצון היא מנסה כול כך ומשתדלת אבל כלום הולך בנוסף היא אמרה לי היום שניהיה לה הרפס בשתי צידי השפתיים בצורה מורגשת האם זה קשור לכול המגע המיני שלנו?
ומה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/06/2011קודם כל שאלה לי אליך - בני כמה אתם? שנית, סקס יבש הוא עם בגדים. לגבי מוכנות שלה לשלב של קיום יחסי מין מלאים, אם היא עדיין לא בשלה לזה ומוכנה לזה מבחינה נפשית אז תכבד את זה, כשהיא תהיה מוכנה היא תדע לומר לך את זה, בינתיים תיהנו מכל מה שאינו כולל חדירה. לגבי הרפס, תפנה את השאלה לפורום רפואת עור ומחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)