הפעם הראשונה שלי..!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה שלי..!
    דנההה!
    27/06/2011

יווו... אני מממש מתרגשת, זו הולכת להיות הפעם הראשונה שאני אסכים לחבר שלי שנהיה יחד.. :) .. למרות שאני דיי גדולה (19) אני מפחדת כמו ילדה קטנה, כי עדיין יש את הסיכוי להיכנס להיריון וכל זה.. סרט :/ ... אבל תגידו רגע, אם זו הפעם הראשונה - חברות אמרו לי שלרוב זה לא כ"כ מצליח על ההתחלה, אז עדיין חייב להשתמש באמצעי מניעה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה שלי..!

הוספת תגובה

• מה?? מי אמר לך את זה?!

דנההה!
    28/06/2011

זה ממש לא נכון! הסיכוי להיכנס להיריון קיים ועוד איך! אפילו אם החבר שלך גומר בחוץ או קרוב לפתח הנרתיק. לכן תמיד כדאי להגן על עצמך עם קונדום - קודם כל, ממחלות , שלא נדע וכל מיני, ויותר מאוחר שתרצי על בסיס קבוע תלכי לרופא נשים שירשום לך גלולות, אם תרצי. תאמיני לי תשמרי על עצמך ואל תחפשי צרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח ל-דנההה!! יצא מצחיק

אביבית
    28/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה שלי..! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/06/2011

כן!!!!!
    החברות צודקות... לרוב יש המון צפיות מהפעם הראשונה....וזה אכן יכול להיות (לא בהכרח) נפילה אחת גדולה מרוב התרגשות זה לא הולך כמו ש...
    תקחו זמן להתענג מינית מגופכם (הדדי) השתמשו בחושיכם ...ורק אז לנסות חדירה
    לאט ולא חייבים בפעם הראשונה להגיע לחדירה מלאה ולא חייבים לגמור
    המטרה להנות ואפשר גם בלי לגמור...
    תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו