מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונה שלי..!דנההה!27/06/2011
יווו... אני מממש מתרגשת, זו הולכת להיות הפעם הראשונה שאני אסכים לחבר שלי שנהיה יחד.. :) .. למרות שאני דיי גדולה (19) אני מפחדת כמו ילדה קטנה, כי עדיין יש את הסיכוי להיכנס להיריון וכל זה.. סרט :/ ... אבל תגידו רגע, אם זו הפעם הראשונה - חברות אמרו לי שלרוב זה לא כ"כ מצליח על ההתחלה, אז עדיין חייב להשתמש באמצעי מניעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה?? מי אמר לך את זה?!
דנההה!28/06/2011זה ממש לא נכון! הסיכוי להיכנס להיריון קיים ועוד איך! אפילו אם החבר שלך גומר בחוץ או קרוב לפתח הנרתיק. לכן תמיד כדאי להגן על עצמך עם קונדום - קודם כל, ממחלות , שלא נדע וכל מיני, ויותר מאוחר שתרצי על בסיס קבוע תלכי לרופא נשים שירשום לך גלולות, אם תרצי. תאמיני לי תשמרי על עצמך ואל תחפשי צרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח ל-דנההה!! יצא מצחיק
אביבית28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה שלי..! - תגובה
דניאלה פרייפלד27/06/2011כן!!!!!
החברות צודקות... לרוב יש המון צפיות מהפעם הראשונה....וזה אכן יכול להיות (לא בהכרח) נפילה אחת גדולה מרוב התרגשות זה לא הולך כמו ש...
תקחו זמן להתענג מינית מגופכם (הדדי) השתמשו בחושיכם ...ורק אז לנסות חדירה
לאט ולא חייבים בפעם הראשונה להגיע לחדירה מלאה ולא חייבים לגמור
המטרה להנות ואפשר גם בלי לגמור...
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)