מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דבששולה27/05/2010
שמעתי שאכילת דבש מסוג מסויים מסייעת לחולי סרטן, ובמיוחד סרטן המעי הגס. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבש
פרופסור גיל בר-סלע27/05/2010שולה שלום
אני לא שמעתי על כך, איני חושב שזה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
שרה04/06/2010בגוגל: "רומנו זאגו". זהו כומר שהגיע לתמהיל של צמח אלוורה, דבש ואלכוהול לריפוי סרטן. אנשים שאני מכירה שלקחו תמהיל זה חל- שיפור ניכר במצבם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה דחופה
אושרת12/08/2010שרה שלום,
באשר לטיפול בתמהיל האלוורה קראתי על כך רבות לאחרונה, האם ניתן לקבל תוך מתן הסכמה, פרטים של אנשים אשר טופלו על ידי תמהיל זה וחל שיפור במצבם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
ד''ר שחר לב ארי08/06/2010שולה שלום,
אני מניח שאת מתכוונת לדבש המופק מדבורים שהוזמנו בצמחי רפואה ומשווק ע"י לייפמייל. ככל הידוע לי אין להם מחקר קליני מבוקר התומך בשיפור המצב בסרטן מעי גס. יש תוספים אחרים להם יש מחקרים תומכים רבים יותר כגון הכורכומין.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
שרה18/08/2010בגוגל: "גוהנה בודוויג" ,דפים בעיברית ואנגלית היא כותבת על שמן פשתן ויעילותו לחולי סרטן.אגב אכילת כורכום (תבלין ,אבקה)כף ליום,אפשר לערבב עם גבינה או טחינה לצורך ספיגה יעילה.לכורכום (בגוגל) בין יתר תכונותיו הוא נוגד סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן מעי גס גרורתיאילנית26/05/2010
שלום רב,
אני כבר ממש מבולבלת מכל כך הרבה מידע באינטרנט לגבי טיפול אינטגרטיבי (משולב קונבנציונאלי + אלטרנטיבי) ולכן אני מבקשת את עזרתכם.
אבי חלה בסרטן המעי הגס עם גרורות בכבד, לאחר ניתוח כריתה של הגידול אנחנו "ממתינים" לטיפול כימותרפי המשלב אווסטין+אוקסליטרפין+5FU.
כדי להקל עליו ואולי אף לייעל את הטיפול, חשבנו לשלב את הטיפול בטיפולים משלימים.
מתוך קריאתי הבנתי שיש היפרתרמיה, דימיון מודרך, היפנוזה, רפלקסולוגיה ועוד.
אבי הוא אדם שמעולם לא פנה לרפואה המשלימה (וגם לא לרגילה..) ובמצבו אינו יכול ללכת לכל כך הרבה טיפולים משלימים במקביל לרגילים ולכן אשמח שתעשו קצת סדר בבילבול שאני נמצאת בו.
ובעניין התזונה: מה ההמלצות שלכם לסוג סרטן זה? כורכום(לא הבנתי בשילוב של פלפל שחור/חריף). , מיצוי צמח דיבקון, מיצי ירקות, ? (הבנתי שעליו להוריד את כל מזונות ה"לבן": קמח לבן, סוכר לבן, מוצרי חלב).
מצטערת על חוסר הסדר במייל,
אודה מאוד מאוד על עזרתכם,
בברכה, אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן מעי גס
פרופסור גיל בר-סלע27/05/2010אילנית שלום
השטח של הרפואה משלימה אכן פרוץ ויש ערבוב רב בין שיטות טיפול, תכשירים, תזונה והבסיס המדעי או הנסיון המוכח שעליו נעשים הדברים השונים.
אני מבין שאביך אדם מבוגר וכנראה לא פתוח לכל סוגי טיפול גוף -נפש (זו הנחה, כיוון שרוב הגברים המבוגרים- כאלה). אם אכן כך- אין מה ללחוץ, על מנת שיעשה משהו בשביל לרצות את הילידים.
לגבי תכשירים שונים ותזונה- צריך לראות בקשר לטיפול הכימותרפי- מתי הם משתלבים, במיוחד תזונה כיוון שלטיפול הכימותרפי השפעה על מערכת העיכול.
לגבישיפור איכות החיים בטיפולים- קיימות עדיות לגבי שימוש בדיבקון, הכורכומין -ככל הנראה יש השפעה מניעתית ויתכן ומשפר את הטיפול (ניתן יחד עם פפרין להגברת ספיגה).
היפרתרמיה- נבדקה ולא נמצאה יעילה לטיפול בגרורות בכבד, ישנון שיטות מקובלות הרבה יותר טובות אם יהיה צורך בטיפול מקומי לגרורות. כעת התוכנית היא לכימותרפיה.
מקקוה שעזר, לא ניתן לתת יעוץ מלא דרך המייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנית
שרה04/06/2010לפני שאת משתמשת בכורכום ,חפשי בגוגל על תכונותיו.בעלי שחלה לפני 6 שנים ונתנו לו חודש לחיות נרפא בעזרת תבלין הכורכום. קחי צנצנת של 300 גרם ,הוסיפי כף גדושה כורכום וחצי כף פילפל שחור. מלאי עד הסוף שמן זית משובח, ערבבי עם כף לפסטיק למניעת חימצון, והניחי על השיש מכוסה בבד עם גומיה. מידי בוקר לפני הקפה והאוכל לערבב ולקחת 1-2 כפות . חפשי בגוגל : romno zago .צמח האלוורה ידוע כמרפא בין הייתר גידולים סרטניים. ומסייע לניקוי הדם. בריאות שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לכם מאוד על עזרתכם!!!
אילנית07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר רפואה משלימה משולבת
ד''ר שחר לב ארי08/06/2010אילנית שלום. ע"פ קובץ המידע של האגודה הישראלית לסרטן, שהייתי שותף להכנתו, הרפואה המשלימה כוללת מספר רב של שיטות. נהוג לחלק את השיטת הללו לקבוצות הבאות:
מערכות רפואיות שלמות -שיטות אבחון וטיפול רפואיות משלימות, שלהן תיאוריה כוללנית מובנית. הן בעלות היגיון פנימי רצוף וסדור המאפשר יישום עקרונות טיפוליים המתאימים לשיטה. דוגמה לשיטה מתחום זה, שנמצאה יעילה וגם בטוחה בטיפול בחולי סרטן היא הדיקור הסיני (אקופונקטורה). מחקרים מצאו כי טיפול זה יכול להקל על תופעות של בחילות והקאות וגם לפעול כגורם משכך כאבים.
טיפולי נפש-גוף - שיטות טיפול הרואות בקשרי הגומלין שבין הנפש והגוף ציר מרכזי בהתמודדות עם המחלה, ולעיתים אף סיבה להיווצרותה. דוגמאות לטיפולי נפש-גוף אשר נמצאו יעילות ובטוחות בחולי סרטן הן: מדיטציה, הרפיה עמוקה, דמיון מודרך, היפנוזה עצמית להורדת חרדות לפני ניתוח, טיפול במוסיקה, וכד'.
טיפולים ביולוגיים משלימים -מדובר בשיטות טיפול הטוענות להשפעה על ביולוגיית הגוף והגידול. דוגמאות שכיחות לשיטות כאלו הן נטורופטיה, תזונה, תוספים (כולל ויטמינים ונוגדי חימצון) וצמחי מרפא (מערביים או סיניים). מאחר שמחקרים רבים אכן מוכיחים את יכולתם של התערבויות מסוג זה להשפיע על תפקוד מערכות הגוף השונות, חשוב מאוד להתייעץ גם עם האונקולוג המטפל וגם עם רופא ברפואה משלימה בכדי לוודא שאין התנגשות (רעילות או פגיעה ביעילות) בין הטיפול המקובל במחלה והטיפול המשלים, ושאין בו סכנה. לדוגמה, קיימים מחקרים רבים המצביעים על פגיעה אפשרית ביעילות הטיפול הקרינתי בנוכחות נוגדי חימצון ועל סכנה של הזנת הגידול שלא במתכוון על ידי ויטמינים שונים שניתנו "כדי להגן על הרקמות הבריאות מפני הכימותרפיה".
טיפולי מגע ותנועה
מדובר בשיטות טיפול משלימות העושות שימוש במגע ידיו של המטפל ובתנועת הגוף של המטופל על מנת לשפר את ההרגשה הכללית של החולה ולהקל על תסמינים שכיחים, כגון כאב, עייפות ותשישות, בחילות, הפרעות שינה, חרדה, מתח נפשי וכדומה. דוגמאות שכיחות לטיפולי מגע ותנועה בטוחים ויעילים בחולי סרטן הן שיאצו (שיטת טיפול במגע המבוססת על לחיצות עדינות באזורים שונים בגוף), רפלקסולוגיה (עיסוי כפות הרגליים), עיסוי כללי, עיסוי ארומתרפי, עיסוי לימפטי, יוגה, טאי-צ'י ועוד. בשנים האחרונות הוכח כי הטיפול בשיטות אלו יעיל ובטוח, בתנאי שניתן בידיים אמונות ותוך הקפדה על כל כללי הבטיחות, תוך הימנעות מתנועות חדות ולחץ ממוקד בחולה עם גרורות בעצמות, הימנעות מלחץ על איברים פנימיים בעת שספירת הטסיות נמוכה, וכד'.
טיפולים אנרגטיים
מדובר בשיטות טיפול הטוענות ליכולת לאב חן ו/או לטפל במחלת סרטן על ידי שינוי השדה האנרגטי של הגוף. דוגמאות שכיחות לשיטות כאלו הן רייקי, הילינג, ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד על התשובה המפורטת!
אילנית24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברפואה משלימהדינה23/05/2010
אבקש לדעת האם ישנו טיפול של רפואה משלימה למלנומה? במידה וכן האם מדובר בטיפול שיעילותו הוכחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה
פרופסור גיל בר-סלע23/05/2010דינה שלום
לא פרטת בפניה האם מדובר במלנומה גרורתית או במלנומה לאחר כריתה שהטיפול ניתן למניעת הישנות. כידוע גם התרומה של הטיפול המקובל במלנומה מוגבלת לשתי האינדיקציות. המחקרים שאני מכיר במלנומה הם מחקרים שנערכו עם איסקדור- שני מחקרים האחד למטרת מניעה כחלק ממחקר שהשווה גם אינטרפרון ואינטרלוקין- אף אחד מהטיפולים לא הוכח כמונע הישנות המלנומה ומחקר שני עם איסקדור אסף מעל 1000 חולים והשווה בצורה לא אקראית לחולים דומים שטופלו במרכזים באירופה והראה שיפור גם במניעה וגם בטיפול במחלה גרורתית.
בשנות השבעים התפרסם מחקר שנערך במרכז במכסיקו בשיטת תזונה ע"ש גונזלס (הדומה לשיטת גרזון) ובנויה על תזונה טבעונית ותוספים בכמיות גדולות- השיפור נראה בעיקר בחולי מלנומה לעומת גידולים אחרים- אך יש ביקורת רבה על העבודה ומיהמנותה מוטלת בספק.
מעבר לכך יש בספרות תאורי מקרים גם איסקדור, גם עם תזונה וגם עם תוספים - כיוון שהטיפול מבוסס על שינוי אימונולוגי הרי תאורים אלו הם סבירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה קונבנציונליתעמית15/05/2010
שלום לכם
אניו נמצאתרגע לפני מיצוי האפשרויות הקונבנציונליות בגידול מוח ממאיר.
תחושות אלו מביאות אותי לחפש (בשאריות מרצי) מזור והפעם מתחום הרפואה ה"לא קונבציונלית".
שיטוטים באינטרנט מעלים שלל הצעות כאשר המציעים (ואני מתכוונת רק לרופאים ויותר מכך) סמוכים שהשיטה שבידם תעזור אך בסקציית סיפורי ההצלחה תמיד מובא סיפור אחד מקסימום.
ואני שואלת - האם דיאטה תזונתית + ויטמינים יכולה לעצור גידול אלים + שתאיו מתרבים כאילו "אין מחר" ?
מאחר ובמשך השנים האחרונות ביליתי קבוע בפורום זה, ואף שבתי וחזרתי אליו משום ביטחוני המוחלט בכותבים - אני שואלת
מה עליי לעשות כעת ???? או במילים אחרות "מה אתם הייתם עושים" במקומי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולי מוח
פרופסור גיל בר-סלע16/05/2010עמית שלום
עיקר הבעיה של הרפואה המשלימה היא העדר מחקרים קליניים. בעוד שמחקרי מעבדה קל לעשות בתקציב נמוך הרי מחקרים קליניים הם מסובכים יותר , דורשים צומת לב רבה והשקעה כספית ולכן הם חסרים במקומות שאין בהם בלעדיות- דוגמת רפואה משלימה.
תאורי מקרים באינטרנט הם בעייתים- האמינות לא תמיד גבוהה ולא מכוונה רעה- הרבה פעמים טיפולים נוספים שנלקחו באותו זמן לא מוזכרים ולכן גם תאורים כדאי לחפש בספרות המדעית- היכן שהכתיבה עוברת בקרה של סוקרים בלתי תלויים.
במצבך בהתאם לכוחות- כדאי לבדוק אפשריות , גם אם הסיכויים נמוכים. ניתן להעזר בתזונה וויטמינים למרות סיכויי הצלחה כלל לא ידועים. ממחקר קטן שבוצע וגם מנסיוני למיצוי צמח הדיבקון יש השפעה בגידולי מוח וקיימים תרופות נוספות דוגמת רוטה6 .
ניתן גם לשלוח בדיקה דרך חברת אונקוטסט בנסיון להתאים תרופות כימותרפיות בהתאם לנתוני הגידול- גם זו דרך לא מקובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכום ?
עמית06/06/2010חיפשתי אודות דיאנה . היה לה סרטן שד
אז למה את מציעה את זה לסרטן מוח ?
לא שכפית כורכום יכולה להזיק.....אבל מאיפה באות ההמלצות הנחרצות בשל מקרה אחד (שייתכן שהקשר בין הריפוי לבין כורכום הוא מקרי).
מה שמרגיז הוא שאת ודומייך מפיצים מקרה חד פעמי בכל האתרים בעוד ששורה לפנייך עונה רופא מכובד תשובה מנומקת המתבססת על מחקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה משולבת
ד''ר שחר לב ארי08/06/2010עמית שלום,
אנו מטפלים במספר חולים במצב דומה ותמיכה במחלה באופן מולטי-דסיפלינרי ברפואה משלימה/משולבת הכוללת פרוטוקול של שעה ביום הכולל פעילות גופנית מודעת כיוגה או צי-גונג, תזונה תומכת, ועבודת גוף נפש כמו דמיון מודרך ומדיטציה עוזרת להם מאוד בהתמודדות עם המחלה ובשיפור איכות החיים, כפי שאנו עושים ב- "נקודת מפנה"
כמו כן מומלץ לתמוך במצב זה ברפואה סינית.
בברכת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עמית12/06/2010האם גישה טיפולית זו מאריכה את תוחלת החיים של החולים - או רק משפרת את מצבם ללא השפעה על מהלך המחלה עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע12/06/2010בגישה למחלות סרטן יש להבדיל בין חולים שהחלימו ממחלתם ונמצאים בסיכון לחזרתה ובין חולים עם מחלה פעילה שנמצאים בתוך טיפולים אונקולוגיים.
לגבי אלו שהחלימו- שינויי תזונה ואורח חיים הביאו לשיפור וירידה בחזרת המחלה במספר גידולי סרטן שכיחים (שד, מעי ,ריאה)
לגבי אלו שנאבקים עם מחלתם- תפקיד הרפואה המשלימה הוא בעיקר לשפר איכות חיים. התרומה להקטנת הגידול- קשה להוכחה ודורשת מחקרים מבוקרים גדולים ועשירי תקציב ולכן התשובות שם אינן ברורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רפואה סינית נחשבת "משלימה"?
עמית12/06/2010למשל צמחי מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהלאה03/05/2010
בעלי סובל מסרטן כליות אם גרורות בראש ראות ובכד שאלתי היא מה ניתן לעשות אם חולשה וכאבי גב האם ישת תרופות או רפואה משלימה להקל את הכאב ובנוסף איך אפשר להעלות את המורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע04/05/2010לאה שלום
התשובה נעה בשני מישורים. האחד- כשאדם חולה במחלה מתקדמת- התפיקוד הגופני יורד לאיטו וזו עובדה וצריך להכיר בה גם על ידי החולה וגם על ידי מי שמטפל בו ונמצא על ידו (שגם הוא צריך תמיכה) ובמישור שני -תמיד ניתן לנסות ולשפר את המצב הקיים, לפחות במידת מה. ישנן תרופות רגילות המשפיעות על כאב או מצב רוח. ישנם תכשירים ברפואה המשלימה שיכולים לתרום וקיים מגוון רחב של טכניקות טיפוליות שיכולות לתרום כמו דימיון מודרך, עיסוי עדין וכן הלאה. ללא היכרות עם בעלך במקרה זה- לא ניתן לכוון טיפול ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה
ד''ר שחר לב ארי05/05/2010לאה שלום,
לטיפול בחולשה ניתן לסייע ע"י רפואה סינית, מחקרים מראים כי גם לדמיון מודרך, מדיטציה וצ'י גונג יש פוטאנצייל לסייע
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישה אישיתערגה03/05/2010
דוקטור בר סלע ,
אני מאוד רוצה להיפגש איתך ליעוץ,פרטי לפני טיפול.
אך לצערי הרב אין באפשרותי להגיע למצפה.
אני חיפנית.
אנא, האם נוכל להיפגש בחיפה?
חשוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע03/05/2010לצערי או לשמחתי- אבל איני מקבל בחיפה עקב העדר זמן. צריך לעשות את המאמץ ולהגיע להרדוף. אם יש סיבה רפואית מורכבת שמונעת את זה- בבקשה לשלוח לי מייל מפורט לכתובת המייל שלי ולא לאתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםעמית02/05/2010
שלום רב,
בשל גידול מוחי - ישנו איבוד תחושתי ביד (חדלה מלתפקד). כרגע מטופל באווסטין.
באיזה אמצעים ניתן להקל על כאבים באותה כתף\יד ? (התחושה היא של כאבי שרירים חזקים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע03/05/2010ניתן ללכת לשני כיוונים:
1) תרופה נוגדת כאבים ממשפחת NSIAD דוגמת אטופן או ארקוקסיה
2) טיפול מקומי על ידי עיסוי האזור עם שמן להקלת כאב דוגמת ארניקה, כמו כן ניתן לנסות כרית חימום
3) ייתכן וטיפול בדיקור גם יכול לתרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בכתף
ד''ר שחר לב ארי05/05/2010גל שלום,
מנסיון קליני ומחקרי לרפואה סינית יש פוטאנצייל משמעותי להקלה על כאבים, והייתי ממליץ לך לפנות למטפל מוסמך בתחום
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת C.T בעברי...עידן28/04/2010
שלום רב לכולם ובעיקר למומחים...
בערך לפני 5 שנים ביצעתי בדיקת CT גב. משום מה, אולי אני סתם היפוכונדר, אבל הבדיקה הזאת חוזרת אליי כסיוט פסיכולוגי לעתים תכופות. אני נורא מפחד מההשלכות של הקרינה. אני מפחד ממחלת הסרטן בכלל ומכל מיני השלכות שהקרינה יכולה לגרום להם בפרט (חוסר פוריות, גידולים, בעיות באשכים וכ'ו).
אני גם מנסה להיזכר בבדיקה שעשיתי ולא זוכר שכיסו אותי עם משהו, ולפי הידוע לי כן אמורים לכסות. יש לציין שעשיתי במקום רציני. האם יכול להיות שהיתה רשלנות רפואית במקרה שלי? או שאין מצב שלא כיסו אותי ואני בוודאי מדמיין?? או שאולי בבדיקה הזאת לא מכסים כלום?
בנוסף, בכמה מוערך הסיכון שיש בבדיקת CT גב אחת? יש לציין שאני גם ככה בקבוצת סיכון לסרטן (סבתא שלי ז"ל נפטרה עקב סרטן במעי הגס)....
מה שמעצבן זה שהיא היתה מיותרת והרופא סתם ישר שלח אותי, ורק לאחר מכן גיליתי שיש בה מלא קרינה...
תודה מראש,
עידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרטן נראה זניח מול הבעיות האחרות
ליאורה01/05/2010איתן אתה מתמודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסיוע, אין עלייך :-\
עידן01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרתתה תה28/04/2010
שלום ד"ר גיל בר-סלע
אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים.אבל בכל זאת. כרגע אני מצויה תחת מתקפת כאבים שאין לדרג את עוצמתם בשום דרוג. היו לי אבעבועות רוח וכן גם קבלתי הקרנות בשטת הברכיתרפיה. קראתי על השלבקת.נאמר שהשלבקת יכולה לפרוץ בין היתר אחרי הקרנות, אחרי לחץ או טראומה.
המיקום של השלבקתבדיוק ליד השד המנותח ועל כן יש לי כאבים בכל האזור.
קבלתי ליריקה, משחה לאילחוש כאבים ומשחה נוספת.
האם יש לך רעיון כלשהו שאוכל להעזר בו כדי להפחית את עוצמת הכאבים?
תודה
תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע28/04/20101) האם את מקבלת גם כדורי זווריקס- יכולים להפחית את זמן תקופת השלפוחיות
2) ניתן להעזר ברפואה משלימה- ישנם טיפולים תרופתיים שיכולים לעזור- את צרכה לפנות למרפאה בהרדוף בצורה מסודרת, אם את רוצה להוסיף את הטיפול (כרוך בזריקות הומאופטיות תת-עוריות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תה תה28/04/2010ראשית, תודה.
חייבים לקבל את הכדורים תוך 72 שעות מתחילת הפריחה.קבלתי acyclo-v למשך שבעה ימים עשרה כדורים ביום והנוירולג הפסיק לי אותם אחרי חמשה ימים כי הם הורסים את הכליות. כבר אין לי שלפוחיותונותרו רק סימנים.
האם הזריקות התת עוריות יפסיקו לי את הכאבים?
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע28/04/2010אין התחיבות על שום דבר- כפי שאת יודעת, ניתן רק לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות נוספת
תה תה28/04/2010בהתיעצות נוספת עם נוירולוג הסתבר לי שהליריקה מתחילה להשפיע רק אחרי שבועיים,ועובדה זו לא נאמרה לי מלכתחילה.
הטפול בהרדוף נשאר כאופציה.
אלפי תודות על העזרה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן שד מתקדם ורפואה משלימהליאת25/04/2010
שלום. האם ניתן לעזור ברפואה משלימה כלשהי לאישה כבת 80, הסובלת מגידול סרטן בשד במצב די מתקדם? הכוונה לעזרה בעיקר לכאבים, ולכיווץ של הגידול? משהו?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד
פרופסור גיל בר-סלע26/04/2010ליאת שלום
טיפול משלים יכול לעזור לטיפול בכאב- שוב תלוי בעוצמת הכאב , בדרגה קשה של כאבים יש צורך בתרופות רגילות. ניתן להעזר בתרופות משלימות.
לגבי טיפול במחלת הסרטן- שוב הטיפול העיקרי הוא הטיפול המקובל התרופתי (ישנו מגוון רחב וכמובן צריך להתאים את סוג הטיפול למצב החולה), ניתן להעזר בתרופות משלימות.
מיצוי צמח הדיבקון- הראה שיפור באיכות חיים של מטופלות סרטן השד ובמספר מחקרים הראה גם השפעה על תוחלת החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה משלימה לגילח מתקדם
ד''ר שחר לב ארי05/05/2010בהחלט ניתן להיעזר ברפואה משלימה. לרפואה סינית יש פוטאנצייל מצויין לטיפול בכאב
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב מלנומהתה תה21/04/2010
שלום ד"ר גיל בר סלע
בעלי במעקב מלנומה מ 2006. הנגע היה בזרוע בצד שמאל ונכרת.
בתוצאות בדיקת האולטרה סאונד היום נרשם
בית השחי ימין:
הודגמו שתי בלוטות לימפה מוגדלות עד 1.3 ס"מ במראה סונוגרפי תקין.
בסיכום:
ממצאים כמתואר.
מה דעתך?
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע21/04/2010נראה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תה תה21/04/2010תודה רבה לך ד"ר גיל בר-סלע
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ מאספרגוסנירה15/04/2010
שלום
שמעתי וקראתי שאספרגוס מומלץ מאד בתזונה אנטי סרטנית. האם הנושא נבדק?
מה הכמות המומלצת לצריכה יומית?
וגם האם משנה אם אוכלים אותו טרי או סוחטים למיץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע15/04/2010נירה שלום
איני מכיר דווקא את שתיית מיץ אספרגוס. אני מניח שמכיל מרכיבים נוגדי חימצון בדומה להרבה ירקות ירוקים. הכמות שניתן לקחת כמיץ בדרך כלל גדולה יותר. יש לזכור שמכונת מיץ לעיתים גורמת לחימצון מהיר של מרכיבים חשובים במיץ.
איני יודע את התשובה המדויקת לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכומיןליאורה15/04/2010
אבקש לקבל מידע לגבי כורכומין.
האם מדובר בתבלין שרוכשים בחנויות התבלינים או שזה חומר אחר?
כמה נהוג לקחת ביום?
מדובר בסרטן שד גרורתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורכומין
פרופסור גיל בר-סלע15/04/2010ליאורה שלום
מדובר באותו תבלין שנמכר בחניות- אך במידה שלא מוכן בצורת קפסולה יש לקחת 2 כפיות גדושות ביום (בערך 8 גרם) דבר שמקשה על הלקיחה. לכן יש קפסולות מוכנות שיותר קלות לבליעה ובנוסף החומר מעורבב עם פפרין ולכן נספג יותר טוב וניתן לקחת פחות.
יש לזכור שאף אחד לא בדק את היעילות הקלינית בסרטן שד וגם אף אחד לא בדק את המינונים המדויקים שנספגים עם פפרין.
למרות זאת במסגרת רפואה משלימה שאינה מזיקה ואולי מועילה ניתן לקחת 2-3 גרם כורכומין על פי המינונים שיש בקפסולות אותן את רוכשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
ליאורה15/04/2010האם לקפסולות יש שם? ואיפה רוכשים אותן?
האם הבנתי נכון, המינון בקפסולות הוא נמוך יותר מאשר בתפזורת? שלושה גרם לעומת שמונה גרם ביום?
מה עדיף לדעתך, קפסולות או תפזורת?
אם לקוחים בתפזורת אני מבינה שצריך להוסיף פלפל שחור? איזו כמות לכפית?
תודה רבה על העזרה
האם נכון שברמבם מתבצע מחקר בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע15/04/20101) המינון גבוה בתפזורת כיוון שזה ללא פפרין, המינון של 8 גרם הוא מקסימלי ויכול לגרום לאי נוחות של הבטן ניתן לקחת גם פחות. הערבוב עם הפלפל בא להחליף את מיצוי הפפרין- תוסיפי קצת.
2) אם אין בעיה כספית עדיף לקחת קפסולות יש של הרבה חברות.
3) ברמב"ם בוצע מחקר בחולי סרטן לבלב שהראה שניתן לשלב עם כימותרפיה אך לא ברורה התרומה וכמו כן מינון גבוה גרם לכאבי בטן אצל חלק מהחולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבלין הכורכום
שרה21/04/2010בגוגל יש פרוט מלא על תבלין הכורכום.טוענים שהכדורים כמעט לא אפקטיביים. בעלי שחלה לפני 6 שנים בסרטן לקח את אבקת הכורכום. כפית מעורבת עם גבינה או חומוס לצורך ספיגה יעילה. כל יום משך חודש.מבצעים בדיקות ואם יש צורך ממשיכים. בעלי לאחר כחצי שנה הבריא לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכומין
ד''ר שחר לב ארי05/05/2010ליאורה שלום,
המחקרים הקליניים הראו כי כבר במינון של 3.6 גרם נרשמה ספיגה ופעילות ביולוגית של כורוכמין. עדיף לקחת את הכורכומין כאשר הוא מעורבב עם פפרין, להגברת הספיגה.
בברכת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות של שניכם, אם כך כמה
ליאורה08/05/2010כפיות של כורכומין מומלץ לקחת ביום וכיצד? גבינה/חומוס?
אשמח לכל הכוונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכומין
פרופסור גיל בר-סלע08/05/2010במידה שנלקח בטבליות מסודרות מומלץ 3-4 גרם במשולב עם פפרין (בדרך כלל 5% מהנפח) אם רוצים לקחת בכפיות- כפית עד כפית וחצי ליום עם קמצוץ פלפל חריף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, תודה רבה.
ליאורה11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בנושא נבטים וסרטןסטודנטית14/04/2010
שלום לנו.
אני שוקדת בימים אלו על הכנת עבודה בנושא "השפעת הנבטים על מחלת הסרטן"(במסגרת לימודי נטורופתיה) וכמובן כבר עוברת הלוך חזור את הרשת המרושתת כתבות מחקרים ועוד... בכל זאת המידע לא מספק אותי ואשמח אם מישהו מהקוראים את ההודעה הזו יוכל לספר לי על עוד מקורות מידע בנושא, כתבות, מחקרים, סיפורים, תמונות, טעימות, נשיקות וכל מה שנראה הגיוני בהקשר של סרטן ונבטים :)
מבטיחה לפרסם תקציר של העבודה שתהיה מוכנה לטובת כולם :)
ימים של אושר ויטמין D וכלורופיל טהור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ נבט חיטה
פרופסור גיל בר-סלע15/04/2010לסטודנטית שלום, במידה שלא הגעת- פרסמנו לפני מספר שנים עבודה על השפעת מיץ נבט החיטה בחולות סרטן שד תחת טיפול כימותרפי. אם את לא מגיעה אל העבודה, תשלחי לי מייל לכתובת של רמב"ם ואשלח לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר
ד''ר שחר לב ארי05/05/2010הייתי ממליץ לך להכנס למחקרים על מוצר ה- Avemar, אשר לגביו יש מידע מדעי שהתפרסם בנוגע לסרטן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן לבלבעינת13/04/2010
גם אני שמעתי על שיטה זו, שמבוצעת במרפאת ד"ר אייל אטיאס בירושלים.אמי נפטרה מסרטן לבלב ואבי שהה במרפאה זו ביום שישי לפני שבועיים לשם קבלת טיפול אחר, למחלה אחרת, אבי דיווח כי במרפאה שהו בחדר ההמתנה שישה חולי סרטן לבלב, שהטיפול הכימותרפי בהם לא צלח. בשל ה"רגישות" של אבי למטופלים חולי סרטן לבלב, הוא התעניין ושניים מהם סיפרו, שוב, מדובר בעדות שמיעה בלבד כי הסמנים שלהם השתפרו וכן ההרגשה הכללית. נראה לי שכדאי להעמיק ולברר. אם עזרתי למישהו - אשמח.
עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לGcMAF
עינת13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על המרפאה של דר אייל אטיאס?
נטלי בר10/05/2010יש למישהו את הטלפון או כתובת של המרפאה של דר אייל אטיאס המטפל בסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אטיאס
סמדר15/06/2010אין לי פרטים עליו אבל אני אשמח אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה ואיך בדיוק הוא מטפל כי שמעתי עליו אבל לא ממש ברור לי איזה טיפולים הוא עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש רופא שימליץ על שיטת אטיאס
הלל08/08/2010שלום
אני חייב לקבל מידע מהימן לגבי דר אייל אטיאס ושיטת עבודתו עם חולי סרטן
האם יש מישהו שיכול לתת לי מידע אמין
האם האיש שרלטן או איש המצליח לרפא חולים סופניים ?
בתודה
הילל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת ספרי בבקשה במה מדובר,
נירה09/08/2010איזו שיטה זו?
וכמובן אשמח לשמוע את חוות דעתם של רופאי הפורום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יפית16/11/2010שלום אני קצת מכירה את אייל אטיאס. הייה אצל אמא שלי בבית .בא מוכן אים הציוד שלא לא ראה במה מדובר ראה את הפצעים אמר תוך 6 חודשים זה יעבור. מכר לי מיים מישחה וכך הייתי צריכה לשלם לא פעם בשבוע 2500 שקל אחריי הפעם הראשונה קצת התעוררתי אמרתי מי יכול לשלם את הכסף הזה ולמה מראש הוא אומר לי 6 חודשים ואייך הוא ידע מה להביא מההאוטו.. חשבתי בדקתי באינטרנט ממש שום דבר כלום על דר שעושה ים של כסף על חולים מיסכנים זקנים וכול מי שצריך עזרה כבר של יאוש התקשרתי שלחתי מישהיא מהמישפחה שלי למישרד שלא ביקשתי שיתן לי קבלה אמר שישלח לי את זה בדואר לא שלח אמר שכסף רע הוא לא רוצה שלחתי את בת דודה שלי לשם לא הוא רצא שאני יבוא עד לירושליים אני גרה ברמת הגולן הוא פתח מרפא בצפת כך הוא סיפר לי אייל אטיאס למה לא שלחת לי את הקבלה לא את הכסף כנראה עוד נוכל לא נורא בקשר לפצעים של אמא שלי למי שיש פצעים צלוליטים ברגליים יש פיתרון זול ומהיר שאף אחד לא ינצל את המצב שהחולים נימצאים בוא תיתביישו לכם ואייל אטיאס נוכל אני עומדת על זה שתישלח לי את הקבלה על סכ 2500 תיתביש לך עוד משקר אז בבקשה אנשים על תאמינו מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן לבלב - תגובה
פרופ משה פרנקל17/11/2010לצערי הרב, עם כל המידע הרב שקיים ברשותי על טיפולים בארץ ובחו"ל לא הצלחתי למצוא כל מידע מהימן על שיטת טיפול זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת, אשמח לשמוע על הטיפול
רוני05/12/2010אבא שלי במצב לא טוב מזה
ואני הייתי רוצה למצוא משהו שיכול לעזור לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה רופא ואיש מדהים
נינה מירושלים16/09/2011רופא בחסד. איש נעים בעל נפש גדולה ולב רחב. שרואה זכות ושליחות לטפל בחולים המגיעים אליו (מכל העולם).
ומקצוענות שאין כדוגמתה.
הלוואי עלינו עוד רופאים כאלה ואנשים כאלה בישראל.
אני אישית הגעתי אליו בעקבות כויה - והטיפול באוזונותרפיה בידיו המסורות עשה פלאים שקשה להאמין.
שלא תזדקקו - אבל אם תזדקקו - אל תתלבטו.
אני מודה לו ולמזל שהיה לי לפנות אליו.
נינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכל
גילעד30/03/2011הוא נוכל לא להתקרב . אני גם ניסיתי להודיע לכל תוכניות התחקיר למיניהן שיבדקו.
שילמנו לו הרבה כסף עד שגילינו את כל השקרים והשיטות שלו להוציא כסף מאנשים חולים.
לא להתקרב!!
למי שרוצה אני מוכן להרחיב את ההסבר רק שישאיר מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלעד אשמח לשמוע ממך על אייל אטיאס
תודה למשיבים24/10/2011אשמח אם תשתף אותי במידע שיש לך על הרופא ששמו עלה בפורום .
האי מייל שלי : [email protected]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אטיאס
יוסי27/05/2012אשמח לקבל עוד מידע אני מנסה להחליט האם לקחת אם אימי לטיפול אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)