מתעצבן על הציצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעצבן על הציצי
    אמא חדשה
    08/07/2011

שלום,
    רציתי לשאול, אני מאכילה את הבן שלי בן שבוע ,בחלב שאוב וגם בסימילאק (הוא הגיע עם צהבת מביה"ח וירד במשקל אז לא היתה ברירה לתת לו גם סימילאק),
    הבעיה היא שלא נתתי לו הרבה להניק כי פשוט לא היה מספיק בהתחלה ,והוא גם היה נרדם תוך שניה על הציצי ואי אפשר היה להעיר אותו.
    לדעתי הוא קצת התרגל לבקבוק, כי כשאני נותנת לו ציצי אז הוא מתעצבן שלא יוצא לו מספיק, הוא מתחבר יפה אך ברגע שרואה שאין מספיק מתעצבן , מוציא את הציצי וזז בעצבנות.
    מה לעשות? אני מיואשת, אני רוצה מאוד להניק עד גיל מאוחר, והבנתי שאם רק שואבים אז החלב ייגמר לאחר 3 חודשים.

צריכה עזרה בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעצבן על הציצי

הוספת תגובה

• מתעצבן על הציצי - תגובה

סיגל גולן
    10/07/2011

שלום אמא חדשה
    אני שמחה שכתבת עכשיו--יש עוד הרבה תקוה. הסיכוי הכי גדול שלך להגיע להנקה מלאה הוא בפניה ליועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לקבל ליווי אישי ותמיכה.
    תינוק שמגיע לשד מלא לרוב ינק כי יש לו אינסטינקטים חזקים לזה. חשוב כעת לעבוד על הגברת כמות החלב ע"י תוספת שאיבות, אולי שדרוג המשאבה לרצינית יותר, אולי תוספים טבעיים, והמשך הצעת השד. אפשר ללמוד לתת את הבקבוק לאט כדי שלא יצפה לזרימה מהירה מהשד. נכון שבשאיבות ממושכות לרוב יש ירידה בכמות החלב (לאו דווקא אחרי 3 חודשים) אבל זה בגלל שהשאיבה לא יכולה לחקות את היניקה של התינוק. יניקה מוצאיה יותר חלב משאיבה.
    מאחלת לך הצלחה!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו