מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תמ"ל והנקהאורית09/07/2011
ביתי בת חודשיים והאכלה העיקרית היא תמ"ל וכל זה בגלל בעיות בהנקה, לא הצלחתי להניק והתינוקת בכתה ללא סוף מה שהצריך ממני לתת לה מטרנה לצערי. היום לפני כל ארוחה אני מניקה, ואחרי דקה עד 3 דק' היא מתעצבנת מוציאה את עצמה ומתחילה לבכות, אני מעבירה לצד השני אך גם שם זה קורה. בתחילה שאבתי בין האכלות אך עכשיו היא לא ישנה מספיק ואין לי זמן לשאוב. הייתי פעמיים אצל יועצת הנקה אך היא לא ממש עזרה לי. האם הסימנים הם של חוסר חלב? אני אוכלת טוב אך לא שותה מספיק. אני ממש רוצה להניק במיוחד בשעות היום. האם להמשיך לשאוב בכל מחיר? כשאני לוחצת על השד יוצא חלב שקוף, על מה זה מעיד אם בכלל. אודה לתשובה בהקדם..מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תמ"ל והנקה - תגובה
סיגל גולן10/07/2011הי אורית
לפי מה שאת כותבת יש סיכוי גדול שאין מספיק חלב כרגע בשד. מה שהכי יגביר את הכמות זה כמה שיותר שאיבות ביום. אם יש לך רק 5 דקות פה ושם, תשאבי. יש סוג של משאבה של מדלה: free style שמתחבר לחזיה ומאפשר לך לשאוב ללא ידיים, כך שבזמן שאת נותנת לה בקבוק את יכולה לשאוב. כל טיפה שאת נותנת לה שווה המון מבחינה תזונתית--ללא קשר לאם החלב שקוף או כל צבע אחר. מקוה שתמשיכי את המאמצים שלך
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)